Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Leer Bali écht kennen! Weetjes, geheimen en must-sees lees je hier!

Blog over Bali gevonden door TicketSpy Lisanne (Amsterdam)

Bali door de ogen van je lokale personal gids zien? Het kan! Intan Tanjung woont sinds 2006 in Bali. Volgens haar is het een tropisch eiland met prachtige landschappen en magische tradities. Bali is meer dan alleen stranden, helder water en kokosnoten. Zij zegt dat het enige eiland is waar je heerlijk kunt ontspannen, dansen en optimaal van het leven genieten. Hoe meer ze ontdekt, hoe verliefder ze wordt op het eiland. Ook daarom deelt ze met plezier haar ervaringen.

Het uitgaansleven op Bali is ook iets waar Intan erg enthousiast over is. ‘Happy hour’ begint al vroeg en het feest kan dus al op tijd beginnen. Volgens Intan is er één lokaal ritueel dat je echt niet mag missen in de middag; het vieren van de zonsondergang. De lokale bevolking komt naar het strand om de zon gedag te zeggen. Vanaf de strandclubs, dakterrassen en terrassen met een cocktail in je hand is het natuurlijk helemaal gezellig. 

Pirates Bay Bali is ook een echte aanrader volgens Intan. Van de buitenkant lijkt het een grote, gestrande houten boot met weelderige bomen, boomhutten en hangmatten. Dit unieke restaurant is de beste speelplaats voor jong (en oud). Voel je een echte Jack Sparrow!

Souvenirs mee naar huis nemen is natuurlijk altijd leuk. Leuker dan het meenemen van de Balinese kookkunst is er toch niet? Verras je vrienden met je nieuwe skills en smullen maar!

Benieuwd naar meer Balinese geheimen? Lees dan het hele blog hier

Gratis KLM Tickets met Flying Blue

Vergeet niet om deze reis te betalen met de Flying Blue American Express kaart.
Hiermee spaar je per uitgegeven euro waardevolle Flying Blue Miles.
Zo komt je volgende KLM Reward Ticket of Upgrade super snel in zicht.

Vraag nu je persoonlijke kaart aan en ontvang een hoge korting!

Bekijk het aanbod →

Meer weten over de geheimen die Bali te bieden heeft?

>>> Lees het hier <<<