Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Lekker in de kerstvakantie naar de Canarische Eilanden, of toch niet? Vanaf €631 en €283 ben je er al!

Strand

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Dennis (Amsterdam) 

De kerstvakantie is traditioneel een periode waarin vele Nederlanders zich even kort richting de zon begeven. Ondanks dat de laatste kerstmissen toch nooit wit zijn geweest is het weer in december ongetwijfeld rauw en guur. Wij vonden het een goed idee om even te checken wat de prijzen naar een lekkere zonzekere bestemming doen in het kleine hoogseizoen wat wij de kerstvakantie noemen.

Net zoals alle andere reisorganisatoren doet ook Arke mee aan de prijzendans maar zijn de tarieven niet zo laag in het echte laagseizoen. In vergelijking met de zomervakantie hadden we verwacht dat ze hoger zouden uitvallen maar alsnog is €600 voor een weekje weg een flinke smak geld. Desondanks relatief gezien een voordelige reis, zéker als je meetelt dat het over 2 maanden al zover is.

Mocht je in de gelegenheid zijn om buiten de vakantieperiode te reizen dan kan het ineens voor de helft. Als je namelijk in op 9 oktober weg gaat betaal je slechts €283. De keuze uit eilanden is breed en zowel Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura als La Palma zijn vertegenwoordigd. De hotels zijn allemaal appartementen, een overblijfsel uit de jaren 80 toen het helemaal hip was om zelf alles in de hand te hebben. Een groot voordeel voor de lokale middenstand die de toeristen graag over de vloer hebben in hun knusse restaurantjes.

  • Vakanties naar de Canarische Eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote en La Palma vanaf €283

Wanneer boeken: snel want de stoelen raken al aardig op

Wanneer reizen: bekijk het overzicht en sorteer op laagste prijs. De prijs van €283 vertrek op 9 oktober

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking 2: er gelden aanvullend €22,50 voor de boekingskosten

Betaling: Ideal, Visa en Mastercard