Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Leven als een koning! Naar de Côte voor €99.

St. Tropez is ERG mooi!

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Nice) Foto: Creative Commons

Misschien had je al door dat we  afgelopen week geen Transavia aanbieding geplaatst hebben. Dit was een bewuste actie, we vinden het namelijk belangrijk dat de aanbieding ook echt een aanbieding is, een goede prijs heeft of toegevoegde waarde biedt. Vorige week was dat in onze optiek niet het geval maar deze week weer absoluut wel!

Op het moment van schrijven vlieg ik terug naar Amsterdam na een heerlijk verblijf van een week aan de Côte ‘d Azur, ik weet dus wat ik zeg als ik je vertel dat dit één van de mooiste kuststreken van Europa is. Niet te vergelijken met Italië, Spanje of Portugal! De prachtige blauwe zee en de mooie stranden, groot lang en breed of juist heel klein ingeklemd tussen de hoge rotsen.

Natuurlijk is de Franse zuidkust bekend van de plaatsen Nice en Monaco maar er is veel meer! Doe lekker decadent in St. Tropez, bezoek het idylische plaatsje St. Maxime of ga lekker winkelen in Cannes. De badplaatsen Balognes Sur Mer of St. Raphaele zijn ook absolute aanraders vanwege de mooie stranden en de leuke steden.

Combineer je ticket met een prima hotel en bedenk dat het wellicht heel leuk is om er een auto bij te huren, zo ben je volledig flexibel en mobiel om te doen waar je zelf zin in hebt. Een uitgelezen kans en aanrader.

(TIP) Momenteel heeft Hotelopia een actie waarbij ze 10% korting geven op je hotel. Ook kun je via hun een auto huren (tegen lagere prijzen) als je dat wilt. En probeer altijd de prijzen te vergelijken via Hotelscombined.

  • Retourvlucht Amsterdam- Nice €99

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 13 augustus 2013 (07:59), maar op=op

Wanneer reizen: in de periode augustus en september 2013

Vertrek vanaf: Amsterdam

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: let bij Transavia vanaf nu goed op met je handbagage. Deze kan bij de gate gewogen worden. Heb je meer dan 10kg, dan betaal je €50 om deze in het bagageruim mee te kunnen nemen.