Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Malaysia Airlines Flash: Kuala Lumpur €669, Phuket €699, Manila €659, Sydney €989

Metropool Kuala Lumpur

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

De Malaysian Airline System (MAS) zoals deze vliegmaatschappij eigenlijk heet biedt de komende week een aardige Flash Sale.

Niet alleen naar de Maleisische bestemmingen Kuala Lumpur, Langkawi, Penang en Kota Kinabalu. Ook Indonesië, Thailand, Vietnam, Australië en Nieuw Zeeland doen mee.

Vorige week kon je voordelig met hun naar Medan, Yangon, Adelaide en Perth maar daarbij was een stopover in Kuala Lumpur niet toegestaan. Deze keer mag dat wel zij het tegen bijbetaling van €50 per stop. Dat is handig om de hoofdstad Kuala Lumpur (KL) te kunnen bezoeken. Wat ons betreft een aanrader.

Over KL gesproken, Inholland Toerisme student Timothy Kong is onlangs gestart met de bemiddeling van stageplekken in Maleisië. Bezoek zijn facebook pagina ‘Stage in Azië’ eens om te zien wat hij wellicht voor je kan betekenen. De mooie foto’s die hij er op heeft geplaatst zijn eveneens de moeite van het kijken waard.

Wanneer boeken: tot en met 4 augustus 2013

Waneer reizen: tussen 20 oktober en 30 december 2013

Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 2 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 5kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg!

Opmerking: je mag niet op vrijdag en zaterdag vanaf Schiphol vertrekken

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link of bij Malaysia Airlines

TicketSpy zegt: golfers hebben altijd een streepje voor bij Malaysia Airlines. Want de golftas met een maximaal gewicht van 15kg mag altijd gratis mee mits op voorhand bij Malaysia Airlines telefonisch aangemeld!