De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Win 2 KLM Tickets!

Wil je de nu-of-nooit deals niet meer missen?

Schrijf je dan in op onze WhatsApp service. Super simpel, gratis en je kunt er altijd meteen weer mee stoppen.

Als je je nu inschrijft op de WhatsApp Service dan maak je automatisch kans op 2 KLM Vliegtickets naar een bestemming in Europa.

Waar wacht je nog op?

Schrijf mij in →

Nee, bedankt

Meer dan 1 miljoen keer bekeken, dat moeten we vieren!

Gift Cards aangeboden door Team TicketSpy (Amsterdam)

Wow! Tijdens de pinksterdagen ging onze pagina teller ruim over het miljoen heen. Dat was opnieuw een heel mooi en bijzonder moment.

Natuurlijk willen we jou en alle TicketSpy volgers daarvoor bedanken voor het regelmatig of misschien wel elke dag volgen van onze geld besparende updates.

Omdat we dit niet alleen binnen ons team willen vieren hebben we bedacht om deze keer originele KLM Gift Cards te verloten. Zo kan jouw volgende vliegreis een stuk voordeliger worden. En heb je geen plannen om met KLM te vliegen? Geen nood, want op de KLM site kun je ze ook gebruiken voor alle andere vluchten van SkyTeam en KLM partners die er worden genoemd. Of je geeft de card aan je vriend, vriendin, zoon, dochter (of je moeder).

De waarde van de KLM Gift Card bedraagt €20 en je mag hem binnen 2 jaar gebruiken.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op een card is naar onze facebook pagina gaan en daar de KLM Gift Card post te liken & sharen, dat is alles.

Binnenkort maken we de winnaars bekend die van ons per post de cards krijgen toegezonden. Zet de Card trouwens op een slim moment in, bijvoorbeeld als wij weer een hele scherpe KLM deal kunnen melden. Zo profiteer je nog meer.

Succes alvast en bedankt voor je ‘like & share’!

Team TicketSpy

 

 

Zoek & Bespaar