Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Meer doen op vakantie? Ga eens rondreizen! Al voor €479.

Speciale vakanties gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam) Foto: Flickr/BluEyedA73

Als je graag wat meer doet tijdens je vakantie dan aan het zwembad liggen en genieten van lekker eten dan is een rondreis misschien een goed idee voor jou. Lekker op reis naar een mooi gebied waar je dan per auto, scooter of bus een stukje Wereld gaat verkennen.

  • Bijvoorbeeld een 8 daagse rondreis in Griekenland. De eilanden Santorini en Mykonos, twee parels van schoonheid en cultuur. Arke regelt je vlucht, verblijf en ontbijt en zorgt daarnaast ook nog eens voor duidelijke begeleiding. Te boeken vanaf €479. Kijk hier voor meer informatie over deze reis.
  • Een ander land wat al jaren zorgt voor veel inspiratie is Macedonie. Een land met een geheel eigen cultuur en natuur die volgens velen de moeite waard is te bezoeken. Bekijk eens wat dit land te bieden heeft, al vanaf €549 kan je dit land bezoeken! Meer informatie vind je hier.
  • Lekker met de auto door Portugal rijden, lekker zelf bepalen wat je gaat doen maar met het comfort van van te voren geboekte hotels zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over een bed. 8 dagen rondrijden in Portugal is een mogelijkheid bij Arke. En vanaf €555 kan je deze reis al boeken. Kijk hier voor meer informatie.
  • Het oude volk uit Venetie behoorde ooit tot het rijkste ter wereld. Met als centrale handelsstad Venetie waren ze heer en meester over het middellandse Zee gebied. Ontdek in 8 dagen de prachtige regio Veneto in Italie. Inclusief vlucht, transfer en hotels dus lekker makkelijk! Vanaf €599 boek je deze reis. Kijk hier voor meer informatie.
  • Het gehele overzicht van goedkopeen interessante rondreizen bekijk je hier.

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op

Wanneer reizen: vertrek op verschillende data in mei en juni 2013. Prijzen verschillen per datum

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Opmerking: kijk voor de specifieke voorwaarden bij elke reis.

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Arke