Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Met Emirates A380 & A330 naar Bangkok €559

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

De goede ticketprijzen naar Thailand blijven nog wel even beschikbaar. Emirates heeft weer een knaller naar Bangkok, waarbij je in twee type vliegtuigen reist.

Van Amsterdam naar Dubai mag je plaatsnemen in de moderne Airbus A380. Als je in de Emiraten overstapt dan staat er voor het laatste stukje een Airbus A330 voor je gereed. Iets minder tot de verbeelding sprekend, maar nog steeds een prettig toestel met prima beenruimte.

Het voorjaar (maart t/m april) is ieder jaar dé periode om tegen lagere prijzen naar Thailand en andere delen van zuid-oost Azië te vliegen. Maak er gebruik van als je kunt.

En wil je Dubai nog even bezoeken, dan biedt Emirates je de mogelijkheid om op de terugweg daar een stopover te doen. Kun je trouwens ook prima Thais eten.

Wanneer boeken: tot en met 31 maart 2013

Wanneer reizen: tussen 31 maart en 20 juni 2013

Minimum verblijf: 5 dagen Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Frequent Flyer mijlen: ja via het Skywards programma (altijd doen!)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe link met Emirates

TicketSpy University zegt: met het Skywards frequent flyer programma spaar je met een retour naar Bangkok al gelijk genoeg punten voor een enkele reis met easyJet in Europa. Of een enkele vlucht met JetBlue in Amerika. Het kan altijd van pas komen, dus meld je gratis aan en spaar deze waardevolle mijlen!