Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Met Emirates naar Dubai + 5 nachten hotel €294!

 

Ticket + hotel deal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Gisteren lazen we in de Telegraaf dat Emirates plannen heeft om binnenkort een 2e Airbus A380 in te zetten tussen Amsterdam en Dubai.

Mocht dat gebeuren dan komen er wel heel veel stoelen bij richting de Verenigde Arabische Emiraten. De luchtvaartmaatschappij is vol vertrouwen dat ze al die zitplaatsen wel gaan verkopen. Dat kan ook wel, maar niet tegen de gewone ticketprijzen.

In Duitsland heeft Emirates ook al bijna 10 dagelijkse vluchten die vertrekken vanaf Frankfurt, München, Düsseldorf en Hamburg. Wat je daar kunt zien is dat heel veel Economy Class stoelen voor een matsprijs door worden gesluisd via touroperators. Zo is ook de deal die we in deze post noemen tot stand gekomen.

Want hoe kan het anders dat je voor zo weinig geld 10 uur in een vliegtuig mag zitten en ook nog eens 5 dagen mag genieten van een luxe kamer met dagelijks ontbijt? Daar moet wel geld bij, of voor jou nu juist het tegenovergestelde.

  • Vlucht Emirates Dubai + 5 nachten Mangrove Hotel + elke dag ontbijt €294 

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: vertrek op 30 mei 2013 (andere data, hotels en langer verblijf zijn volop beschikbaar tegen een kleine meerprijs)

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Opmerking: ticket + hoteldeal geldt indien minimaal 2 personen samen reizen

Beschikbare stoelen en kamers checken via onze directe voordeel-link met check-und-flieg (deze keer even zelf zoeken op de Duitstalige site)

Ticketspy zegt: het hotel is gelegen in de badplaats Ras Al Khaimah, een uurtje rijden ten noorden van Dubai. Heb je alleen het ticket nodig? Blijf dan gerust in Dubai!