De Beste Aanbiedingen voor een goedkoop Ticket, Hotel, Stedentrip en Vakantie
Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Geheime Ticket Deals ontvangen?
nicky-kijkt-en-wijst-naar-rechts-800

Met KLM naar Bangkok voor €790 of €446?

LIKE TicketSpy op Facebook en je gaat altijd goedkoper op vakantie!

 

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Je kunt je afvragen waarom de KLM tickets met vertrek vanaf Amsterdam zo duur zijn. Helemaal als we je vertellen dat de Belgische KLM tickets een korting opleveren van in het geval van Bangkok van zo’n 45%!

En het enige wat je hoeft te doen is de gratis Thalys trein te nemen vanaf Antwerpen Centraal. Ook die biedt KLM met alle plezier aan voor deze superprijs. Niet eerder zagen we tijdens het prijzen scannen een KLM stoel naar Thailand zo voordelig in hun aanbod.

De keuze ligt nu bij jou. Of duur maar met gemak, direct vanaf Amsterdam of bijna 2 halen 1 betalen via de Antwerpse route. Neem een wijs besluit!

  • Bangkok vanaf Amsterdam €769
  • Bangkok vanaf Antwerpen €446
Wanneer boeken: de Antwerpen deal is nog tot en met 11 juni 2013 geldig
Wanneer reizen: tot en met 31 oktober 2013 (m.u.v. juli/augustus)
Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg
Flying Blue: 25%

Beschikbare stoelen checken en boeken: via onze directe voordeel-link met KLM (selecteer Antwerpen Centraal als vertrekplaats)

Reizen vanaf Antwerpen? Lees dan altijd ons advies

TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!

Vind de Beste Tickets

Heenvlucht

Kies datum heenvlucht

Datum heenvlucht

Terugvlucht

Kies datum terugvlucht

Datum terugvlucht

 
Reacties

Kan een maatschappij van je eisen dat je via Antwerpen op Schiphol terecht komt in plaats van dat je vanuit je eigen woonplaats naar Schiphol gaat?

Hallo Peter,
Ja dat kan want in dit geval gaat het om Belgische KLM tickets. Je kunt daar kiezen om te vliegen vanaf Brussel maar ook om met de trein vanuit Brussel of Antwerpen Centraal richting Schiphol te komen. Het is een beetje gedoe, maar op deze wijze komen al jaren heel wat Belgen onze kant op (en nu dus ook slimme Nederlanders). Om het juist voor de NL passagiers wat lastiger te maken zijn de eisen van de KLM zo streng om met een afgestempeld treinkaartje op Schiphol te kunnen inchecken.

Hoe moet hij afgestempeld worden? Net zoals hier middels een controle in de trein? Ik wil deze reis dankzij jullie boeken!

Hallo Jurjen,

Je ticket wordt afgestempeld door de conducteur. Je reis naar schiphol zit bij de prijs inbegrepen.

Groeten TicketSpy

En als je nou gewoon op Rotterdam CS opstapt, dan heb je toch een gestempeld kaartje…

Hallo Pieter,

Dat zou kunnen, maar je moet eerst wel in Antwerpen het treinkaartje ophalen. Je KLM ticket alleen is niet voldoende om bij Thalys aan boord te stappen.
Gr. Team TS

Kan ik een dag eerder naar Antwerpen en met de trein terug naar Schiphol om vervolgens de volgende dag op Schiphol inchecken?

Hallo Harold,

Je dient altijd de reis af te leggen die je geboekt hebt. Dat geldt dus ook voor de treintickets. Kijk eens bij de TicketSpy University voor het artikel over reizen vanaf Antwerpen.

Met vriendelijke groeten,
Team TicketSpy