Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Midden in Venetië? Citytrip Venetië slechts €109

Venetië

Citytrip gevonden door TicketSpy Dennis (Amsterdam)

Update: Ook nog €25 korting met code boektd25

Venetië is door reisgids Frommers uitgeroepen tot één van de meest romantische steden in Europa en na een bezoek van ondergetekende kan ik dat ook wel beamen. Deze prachtige stad ziet er nog bijna net zo uit als 300 jaar geleden en laat je iedere keer weer verbaasd een steegje inlopen.

Buiten het hoogseizoen, van mei tot en met september is het ook een stuk rustiger in de stad, wel zo prettig dat je gewoon rustig een foto kunt maken zonder anderen erop en minder lang hoeft te wachten bij het Paleis van de Doge of een andere willekeurige bezienswaardigheid waar je in juli soms wel 3 uur voor moet wachten.

Je verblijft bijvoorbeeld in Airone Hotel ** waarbij ontbijt inclusief is, en het hotel echt hartje Venetië ligt. Liever een ster meer, dan kan je verblijven in het Arlechio Hotel ***, een mooi hotel wat op zo’n 5 minuten lopen van de Rialto brug ligt. Liever een stuk goedkoper, dan verblijf je net buiten de stad en betaal je slechts €109 voor je vlucht + verblijf!

Citytrips naar Venetië

  • Ticket Venetië + 2 nachten Airone Hotel ** + ontbijt €122
  • Ticket Venetië + 2 nachten Arlechio Hotel *** €139

Liever zelf iets samenstellen? Ook dat kan! Stel zelf je citytrip samen door vlucht en hotel te combineren en bespaar heel veel geld! Zelf samenstellen kan hier.

Wanneer boeken: Wanneer jij wil

Wanneer reizen: In het laagseizoen: oktober, november, december, januari, februari, maart en april

Handbagage: 10kg.

Ruimbagage: Tegen betaling (Per luchtvaartmaatschappij verschillend)