Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Mooi Marokko al vanaf €169!

Marokko

Ticket deals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Met het hoogseizoen voor de deur en met regenachtig weer in eigen land komt Transavia met haar wekelijkse updates aardig tegemoet aan onze wensen van warm en zonnig weer. Gisteren heeft het kwik in Casablanca namelijk de 27 graden net niet aangetikt. Ja, dat vinden wij leuk, net als rondwandelen door kleine straatjes en kopen van geinige “te dure” souvenirs die je nog 80% kan afdingen. Ook genieten van de zon, of een traditionele maaltijd van couscous met lam. Ja, mogelijkheden te over in Marokko dus pak je kans en boek een goedkoop ticket naar wonderland!

Naast Marokko is ook Praag in de aanbieding. Niet alleen hebben we het over een stad met allure die zeker niet onderdoet voor welke andere Wereldstad. In Praag kan je genieten van de vriendelijke Tjechen, maar ook van lekker bier, goed eten, prachtig theater en de schitterende stad die voldoende voer biedt om je weken te vermaken!

Hotels
Klik hier om alle aanbieders van hotels te vergelijken. Omdat je de keuze hebt uit duizenden verschillende hotels, hostels of appartementen kun je absoluut de laagste prijzen vinden! (TIP)

Wanneer boeken: tot en met dinsdag 2 juli 2013 (07:59), maar op=op

Wanneer reizen: tussen 1 juli en 31 augustus 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link