Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Naar het Caribische zonnetje? De Dominicaanse Republiek al vanaf €619

Ticket + hoteldeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Na het warme weer van dit weekend snakken wij naar meer! Helaas voorspelt het weerbericht niet echt bijzonder speciaal weer voor de komende tijd. De oplossing is binnen een paar clicks te vinden! Puerto Plata of Punta Cana op de Dominicaanse Republiek. Al jaren een vakantietopper met een heerlijk klimaat met 4 seizoenen: Zomer, zomer, zomer en zomer! En vergeet ook de cuisine niet want het lokale eten is voortreffelijk. We spreken uit eigen ervaring dat de aangeboden excursies een hele waardevolle toevoeging zijn tot de vakantie waarbij de mogelijkheden legio zijn: Een bezoek aan hoofdstad Santo Domingo, diepzee duiken, een safari door het binnenland of met een bootje naar één van de vele bountyeilanden.

De noordkust, bij Puerto Plata staat bekend als een mengeling van lokaal leven met het toerisme. Je vindt hier kleine en grotere dorpjes met een paar hotels, een boel lokale middenstand en een prachtig authentieke omgeving. Het is wat rumoeriger en minder rustig dan Punta Cana maar biedt wel het echte eilandleven. Op zoek naar mondige straatverkopers of lokale dans die op straat voor geld word opgevoerd, kom dan naar de noordkust.

De oostkust bij Punta Cana is in de jaren 80 helemaal ontwikkeld voor het toerisme. Hier vind je veel meer 5 sterren resorts met de bijbehorende “gated communities”. Een plek waar je ultieme rust en vermaak kunt vinden zonder gestoord te worden door opdringerige straatverkopers. Het prijsniveau ligt ook een stukje lager dan in het noorden.

Wanneer boeken: zo snel mogelijk. Op=Op

Wanneer reizen: in april en mei zijn de goedkoopste data.

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Beschikbare stoelen checken: Via onze directe link met Arke

Excursies kan je kopen bij de Arke hostess maar worden vaak goedkoper aangeboden door op het eerste oog wat louche lijkende types die zich voorstellen als “William Goodprice”. Vaak lopen ze op de resorts rond en zijn ze wel betrouwbaar, ook wij hebben daar gebruik van gemaakt in het verleden, maar ga vooral je gevoel achterna!