Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Naar Tanger vanaf Rotterdam €199,98.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy friend goedkoopvliegenclub.nl

Herinner je je nog die spectaculaire achtervolging scène in de film ‘The Bourne Ultimatum’? Daar kreeg je een goed beeld van het centrum van het Marokkaanse Tanger. Dankzij Jason Bourne (Matt Damon) die de stad enorm deed opschrikken.

Deze havenstad is trouwens vaker het toneel geweest van filmproducties. Denk aan de James Bond film ‘ The Living Daylights’, of ‘Inception’ met Leonardo di Caprio. Zelfs Sean Connery was er jaren geleden al te vinden voor de film ‘From Russia with love’.

Het Belgische Jetairairfly vliegt komende zomer tussen Rotterdam/The Hague Airport en Tanger. Iedere vrijdag gaat er dan om 20:50 een vliegtuig naar Marokko.  De terugvlucht is om 14:55, prima tijd zodat je nog even kunt uitslapen in je hotel.

De vluchten zijn handig voor degenen die rondom Den Haag en Rotterdam wonen. Of voor iedereen die niet te veel wil betalen voor het ticket. Een leuke extra is dat je bagage inclusief is. Zeker in vergelijking met de vluchten van Transavia (€275 excl. bagage in maart ’13) biedt Jetairfly een prima deal.

  • Tanger €199,98 (Update 25/1/13: op bepaalde data kun je een enkele reis boeken voor €59,99)

Wanneer boeken: vanaf nu

Wanneer reizen: elke vrijdag tussen 28 juni en 6 september 2013

Minimum/maximum verblijf: niet van toepassing

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 6kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20 kg

Beschikbare stoelen checken:via onze directe voordeel-link met

TicketSpy = 100% transparant: steun ook onze dagelijkse werkzaamheden en speurtochten naar voordelige tickets. Hoe? Door te boeken via onze voordeel-links. Maak je geen zorgen, want jij betaalt op deze wijze helemaal niets extra voor je tickets. Vergelijk het gerust. Fijne vlucht alvast namens ons hele team!