Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Op Girls weekend naar de Big Apple!

New York Manhattan Foto van Eric van NewYork.nl

Yes, de tickets voor New York zijn in de pocket! Binnenkort ga je met een aantal vriendinnen op girls weekend naar The City That Never Sleeps. Maar als je een planning wil gaan maken voor de invulling van de trip, blijkt dit toch moeilijker dan verwacht. Er is ook zoveel te doen in deze droomstad! Wat moeten jullie allemaal gaan bekijken en waar koop je de tickets voor attracties in New York?

Een kortingspas is ideaal

Shopping in SOHO Foto van Eric van NewYork.nl

Om te beginnen is het de moeite om eens te kijken naar de verschillende kortingspassen voor New York. Met een kortingspas ben je bijna altijd een stuk goedkoper uit dan met het kopen van losse tickets! Er zijn verschillende voordeelpassen voor New York verkrijgbaar en er is voor ieder wat wils, grote kans dus dat er een pas is die aansluit bij je plannen. Eric van NewYork.nl is groot fan en kenner van New York en hij heeft de belangrijkste voordeelpassen voor je op een rij gezet.

Fietsen in New York

Brooklyn Bridge Foto van Eric van NewYork.nl

Een leuke manier om de stad te ontdekken is per fiets. De meest relaxte plekken om te fietsen, met de minste kans op aanrijdingen met yellow cabs en Hop­-on-Hop-­off bussen, zijn Central Park en de Brooklyn Bridge. Huur fietsen en ga zelf rondrijden of boek een fietstour met een (Nederlandse) gids, zodat je tijdens het fietsen ook nog alle ins en outs hoort van de plekken die voorbijkomen.

New York by night

230 Fifth Foto van Eric van NewYork.nl

‘s Avonds willen jullie natuurlijk het New Yorkse uitgaansleven onveilig maken. Stappen in stijl doe je in een van de hippe rooftop bars in New York. Genieten van een cocktail met uitzicht op het verlichte Empire State Building: wat wil je nog meer?! Eric heeft ze allemaal uitgeprobeerd en een top 5 gemaakt van zijn favoriete rooftop bars in Manhattan.

‘Eat your heart out’

New York Market Foto van Eric van NewYork.nl

Ook lekker eten mag niet ontbreken tijdens een citytrip. Hiervoor zijn de verschillende markten van New York de perfecte plek. Waan je even in Italië in Eataly op Fifth Avenue. Hier vind je allerlei Italiaanse specialiteiten, van heerlijke espresso’s tot verse mozzarella. Voor de lunch ga je naar Chelsea Market in Meatpacking District, vergelijkbaar met onze eigen Foodhallen in Amsterdam (maar natuurlijk was New York véél eerder). Eric gaat ook graag naar Smorgasburg in Williamsburg, dit is met de meer dan honderd kraampjes met de lekkerste hapjes a dream come true voor echte foodies.

Gespot op Broadway

Times Square Foto van Eric van NewYork.nl

Ook een Broadway musical is een must­ do bij een bezoek aan New York. Zelfs als je geen echte musicalliefhebber bent, zijn de shows op Broadway bijzonder om mee te maken. Ga voor een klassieker als The Phantom of the Opera of Chicago, die al jarenlang in New York spelen. Of kies juist voor een van de nieuwere Broadway musicals zoals ‘The Color Purple’ met ‘Orange is the New Black’-­actrice Danielle Brooks. Net als alle andere tickets voor attracties in New York kun je tickets voor musicals voordelig en veilig bij Eric kopen.

Ter land, ter zee en …

New York Manhattan Foto van Eric van NewYork.nl

Als je je vriendinnen wilt verrassen met een spectaculaire activiteit, neem ze dan mee in de helikopter voor een vlucht over New York. Succes gegarandeerd en een mooie afsluiting van een geweldig girls weekend! Een uitzicht waar je U tegen zegt! 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­