Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nieuwe KLM deal naar Paramaribo €725!

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Eindelijk weer goed nieuws voor Suriname-gangers, want de KLM heeft nog tot en met het einde van deze maand Paramaribo afgeprijsd.

Dat wil zeggen nu boeken, maar vertrekken tot en met eind augustus. En nee, je mag voor dit bedrag weer net niet reizen in juli en een groot deel van de maand en juni en augustus. Heb je daar geen moeite mee dan heb je een prima deal in handen.

Overweeg ook eens om een Economy Comfort seat aan te schaffen. Uit eigen ervaring kunnen we die van harte aanbevelen. Tussen Amsterdam en Paramaribo bedraagt de meerprijs hiervoor €150 per enkele reis. Ons advies: boek hem op de terugweg als je ’s nachts vliegt. Kom je de vlucht net even wat prettiger door.

Flying Blue Silver/Gold/Platinum leden krijgen een korting van respectievelijk 25%/50%/100% korting op deze stoelen. Maar weet dat je zelf een elite level moet hebben. Heeft je partner die wel en jij niet, dan dien je voor je eigen stoel de volle prijs te betalen. Beetje mindere actie van de KLM, doen ze bij hun partner Delta Air Lines toch een stuk beter. Daar profiteren medereizigers van elite kaarthouders ook van de korting. Alleen vliegen die weer helaas niet naar Suriname…

Wanneer boeken: tot en met 30 april 2013
Wanneer reizen: tot en met 31 augustus 2013 (m.u.v. 12 juni t/m 18 augustus 2013)
Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand
Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12kg
Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg
Flying Blue: 25%
Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met KLM