Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nieuwsbrief niet ontvangen? Check je spam!

Ticketspy nieuwsbrief

We hebben er lang aan gewerkt, en eindelijk is de vernieuwde nieuwsbrief vorige week in premiere gegaan! Wij zijn stiekem wel een beetje trots want het nieuwe design is een stuk frisser, strakker en vooral overzichtelijker. In één oogopslag zie je namelijk direct wat de meest interessante aanbiedingen zijn.

De nieuwsbrief is zowel op de computer, tablet als e-mail te lezen en bevat alle noodzakelijke informatie om direct door te gaan naar onze site waar je het volledige artikel op je gemak kunt lezen. Als je nog vakantiedagen hebt kun je direct via onze voordeel-link boeken bij de aanbieder van de reis. Zonder ook maar een cent meer te hoeven betalen.

Wat ons echter opvalt is dat de nieuwsbrief bij velen in de spambox belandt. Ondanks het feit dat wij geen kwade bedoelingen hebben blijkt  Google hier en daar anders over te denken. Mocht je je dus afvragen waarom je nooit iets van ons ontvangt, check dan je spambox want hoogstwaarschijnlijk zijn de beste ticket deals daar gearriveerd.

Heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Doe dit dan snel zodat je nooit meer een deal mist. Uiteraard kan je ook via Facebook, Twitter en zelfs via onze Apps alles volgen.

Wij zijn je alvast zeer dankbaar.

Team TicketSpy

TicketSpy gratis steunen? Boek dan via onze voordeel-links dan help je ons om jou geld te helpen besparen op je vliegtickets!