Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nog een Delta Air Lines topper: San Jose, Costa Rica €504

Het avontuur in Costa Rica

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

*****Deel deze post als je hem leuk vindt!*****

Het Amerikaanse Delta Air Lines, partner van KLM, is weer goed bezig deze dagen. Naast Buenos Aires kun je heel voordelig naar Costa Rica in Midden Amerika.

Bezoek de hot spots als Puerto Limon, het Parq Nazional Tortuguero,Monte Suma en de vulkaan Arenal. Costa Rica staat niet voor niets hoog op de verlanglijst van velen.

Wederom is het vertrek vanaf Düsseldorf, deze keer goed om ruim €600 per persoon te kunnen besparen in vergelijking met een Delta of KLM ticket vanuit Amsterdam. Hier in Nederland ben je minimaal €1.111 voor je ticket kwijt. Dat wordt dus met een glimlach op je gezicht een paar uur in de trein of de auto naar Duitsland!

Door er gelijk een hotel (al dan niet voor 1 nacht) bij te boeken kun je nog meer geld besparen. Dus check alle mogelijkheden even goed voor je definitief gaat reserveren.

Wanneer boeken: niet bij ons bekend dus boek tijdig!

Wanneer vertrekken: tot en met 17 december 2013 en tussen 6 januari en 31 maart 2014 (in 2014 betaal je mogelijk iets meer)

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerd gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg

Flying Blue: 25% mijlen

Opmerking 1: tickets zijn niet op de websites van KLM/Delta voor deze prijzen te krijgen!

Opmerking 2: deze voordelige stoelen zijn goed beschikbaar in november, januari, februari en maart. Rondom kerst niet tot weinig

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze voordeel-link 

TicketSpy zegt: je vlucht met Delta begint op de luchthaven van Duesseldorf en gaat eerst naar Atlanta. Delta’s thuishaven in de Amerikaanse staat Georgia. Daar stap je eenvoudig over richting Midden Amerika. Als je wilt kun je ook een stopover doen in Atlanta, in dat geval vlieg je een paar dagen later door naar San Jose. Je betaalt dan wel een paar tientjes meer voor je ticket.