Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nog steeds te boeken: United USA deals, New York €495, Los Angeles €571 & meer

United Boeing 767

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Ondanks de Wereld Dealweken van KLM is het toch United die nog steeds de veel goedkopere tickets naar Amerika en Canada biedt.

Je bent gemiddeld zo’n €50-75 minder kwijt dan wanneer je kiest voor het blauw van KLM (en/of het wit van Delta Air Lines). Ook bij United zijn alle maaltijden op de lange vluchten inbegrepen. Binnen Noord Amerika betaal je voor de snacks, maar dat is daar al langer gemeengoed.

Nog voordeel van United zijn de 100% Frequent Flyer mijlen die ze binnen hun Mileage Plus programma geven. Kijk en ook daar laat KLM een steek vallen want zij geven je maa 25% Flying Blue mijlen. Tip: zorg er wel voor dat je kiest voor de vluchtnummers van United (beginnen met UA) om de mijlen in de wacht te kunnen slepen.

Heb je een huurauto nodig? Kijk dan naar het aanbod van Alamo en kies voor een wagen met Gold pakket (hoef je je geen zorgen meer te maken over extra en onverwachte toeslagen). Momenteel bieden zij bovendien extra verlaagde prijzen.

Gelijk een hotel boeken? Klik hier voor de beste hotelprijsvergelijker waarmee je echt kunt besparen!

Wanneer boeken: tot en met 6 september 2013 (actie is verlengd tot nadere aankondiging maar op=op)

Wanneer reizen: tussen 20 augustus en 18 december 2013 + tussen 25 december 2013 en 1 januari 2014 + tussen 7 januari en 31 maart 2014

Vertrek vanaf: Amsterdam

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerd gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg

Opmerking 1: er gelden aanvullende reserveringskosten (Tip: via onze directe voordeel-link betaal je het minst!)

Opmerking 2: United verkoopt deze tickets niet via haar eigen website. Je kan alleen boeken via een selecte groep travel agents

Opmerking 3: er zijn minder tot geen stoelen beschikbaar in augustus, september en de 1e helft van oktober 2013

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link of bij vliegtickets.nlwtc.nlvliegwinkel.nlcheaptickets.nlatp.nl

TicketSpy zegt: United werkt tussen Europa en Noord Amerika innig samen met Lufthansa, Swiss, Austrian, Brussels Airlines en SAS. De kans bestaat dat je vlucht voor dezelfde prijs met een overstap in Europa wordt uitgevoerd. Let daar goed op tijdens het boeken.