Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nog te boeken: Bangkok vanaf €425

 

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Omdat er nog steeds stoelen beschikbaar zijn tonen we deze post nogmaals vandaag. Misschien was je net op zoek naar een voordelig ticket naar Bangkok of Phuket, dan is dit een mooie kans.

Het is Thailand week deze week, na Emirates en KLM stort ook de Etihad Airways zich volledig op de markt met dumptarieven.

Om deze te kunnen boeken geldt dat je op Amsterdam Schiphol dient in te stappen en terug vanuit Thailand te vliegen op Düsseldorf. Een Open Jaw heet deze constructie in luchtvaartermen. Maar wat de naam ook is, je bespaart honderden euro’s per ticket en daar gaat het om.

Op de website dien je in het zoekscherm te klikken op ‘meerdere bestemmingen’. Zo kun je de heenreis vanaf Amsterdam en terug naar Duitsland makkelijk invoeren. Onderweg maak je een stop in Abu Dhabi.

Vliegen kan dit voorjaar en voor de early bird booker ook in november 2013. De beschikbaarheid van stoelen is op dit moment nog zeer goed. Tussen Europa en Abu Dhabi biedt Etihad ook vluchten aan in samenwerking met KLM, Garuda Indonesia en airberlin. Vanaf Abu Dhabi naar Bangkok vlieg je altijd met Etihad.

Wanneer boeken: (actie is verlengd) tot en met 31 maart 2013

Wanneer reizen: mei, juni en november 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg (zeer ruime limiet!)

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy University zegt: vandaag weer het bewijs dat wanneer een maatschappij een nieuwe markt betreed met lage prijzen gaat stunten. De toestellen moeten vanaf het eerste moment het liefst zo vol mogelijk zijn. Dat in dit geval Etihad kiest voor 2 zeer populaire bestemmingen getuigt wel van durf. Menig andere airline zou een minder drukke route hiervoor hebben uitgekozen.