Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nooit meer in de rij voor een kaartje? Het kan!

Info aangeboden door TicketSpy friend ANWB (Den Haag)

Ja je leest het goed, ook de ANWB kunnen we tot onze vrienden rekenen. Niet dat we daar financieel gewin bij garen, maar ze helpen ons wel om ook hun leden op de hoogte te brengen van TicketSpy.

Daarom doen we iets terug voor hun en wel in de vorm van deze post. In plaats van vliegtickets hebben ze namelijk tickets voor diverse attracties die je al op voorhand kunt kopen. Zo voorkom je wachten in de rij bij bezienswaardigheden in onder andere Londen, Parijs, Berlijn of Barcelona. Allemaal populaire plekken waarbij het verlies van tijd best wel zonde is.

De belangrijkste plekken die ze met deze service bedienen zijn:

Maar ook heel wat andere kaarten kun je er op voorhand kopen. De service is niet gratis, per kaartje worden nog wel administratiekosten in rekening gebracht van €1,75 per ticket. Daar kunnen we moeilijk over doen, maar om nu overal 30-45 minuten in de rij te wachten… Wellicht is dat kleine bedrag dan ook best wel de moeite waard.

Overigens hoef je geen lid te zijn van de ANWB om deze kaarten vooraf te kunnen bestellen. Ben je wel lid dan is het goed om te weten dat je geen extra korting krijgt. Het gaat dus puur om het gemak van tijd besparen.