Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Nog heel even cadeau! Flying Blue credit card met gratis 5.000 FB mijlen + €50 KLM Gift Card

Travel Goodie gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Wie regelmatig KLM vliegt, of met Air France kan er eigenlijk niet omheen. We hebben het dan over de speciale Flying Blue American Express kaarten met een Silver of Gold niveau. Beide kaarten bieden best wel veel voordeel tegen een geringe prijs.

Om te beginnen betaal je voor beide kaarten nu het 1e jaar helemaal niets wat een voordeel is van €75 of €170. Daarnaast doet KLM er nog een leuk cadeau bij, te weten een KLM Gift Card van €50 die een half jaar geldig is. Zo wordt je toekomstige vlucht weer een heel stuk goedkoper.

Maar daar blijft het niet bij want wie graag vliegt om een Flying Bue Silver, Gold of Platinum niveau te behalen wordt via American Express ieder jaar een handje geholpen. Dat komt omdat je met een Silver card 2 gratis vluchtsegmenten krijgt en kies je voor Gold dan zijn dat er zelfs 4. Dat betekent dus dat je minder vaak in een jaar hoeft te vliegen.

Tot slot spaar je ook nog eens extra Flying Blue mijlen met iedere euro die je via deze kaarten besteed. Zo komt een cadeauticket nog sneller in zicht. Kortom allemaal voordelen voor een relatief lage prijs. Niet voor niets dat heel veel Nederlanders deze kaarten al bezitten en vaker met een upgrade of een ‘free’ ticket aan boord stappen.

Waarom kiezen voor een Gold Card? Het grote verschil zit hem in het voordeel dat al je tickets die je via de website van KLM of Air France koopt Level Mijlen opleveren. Iedere euro je die je aan tickets besteed is goed voor 1,5 Level Mijlen. Op deze wijze spaar je nog makkelijker voor de Silver, Gold of Platinum status. Wat ons betreft dus een aanrader!

Bonus: als je de kaart aanvraagt (Silver of Gold) krijg je bovendien 5.000 gratis Award mijlen

Tip: als je je ticket met de kaart koopt mag je deze in 3 termijnen betalen

 

Flying Blue American Express Silver Card + gratis €50 KLM Gift Card + 1e jaar gratis t.w.v. €75

Flying Blue American Express Gold Card + gratis €50 KLM Gift Card + 1e jaar gratis t.w.v. €170

  • Wanneer aanvragen: tot en met woensdag 5 november 2014 (23:59)
  • Opmerking: lees voor het aanvragen de algemene voorwaarden