Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Of liever met Transavia naar Berlijn? Het kan voor €90.

Transavia Boeing 737-700

Ticket deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

easyJet mag dan wel €10 korting geven op een ticket naar Berlijn, vergeet ook niet te kijken wat Transavia vanaf Eindhoven biedt.

In de maanden oktober en november staan alle enkele vluchten nu op €45. Dat betekent €90 per retour plus €5 aan overmijdelijke boekingskosten. Je vliegt dan niet vanaf Schiphol maar vertrekt vanaf Eindhoven. Verder blijft in Berlijn alles gelijk, want Transavia vlieg eveneens op Berlin Schoenefeld Airport.

Het mooie is dat je beide airlines goed kunt combineren. Is easyJet goedkoper dan kies je voor hun en andersom voor Transavia. Kijk ook goed naar de vertrektijden, die zijn bij de een misschien net even wat handiger voor je.

Berlijn zelf blijft een geweldige stad om te bezoeken. Populair bij heel veel reizigers om er een paar dagen te verblijven. Oh ja en vergeet ook niet om de KLM vluchten te bekijken. Als je over 2 of 3 maanden wilt vliegen hebben zij ook nog een goed aanbod van €99 tickets!

Wanneer boeken: nu

Wanneer reizen: in oktober en november 2013

Vertrek vanaf: Eindhoven

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Boekingskosten: €5 per boeking (ongeacht het aantal passagiers)

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: let bij Transavia vanaf nu goed op met je handbagage. Je mag nog maar 1 stuk handbagage meenemen. Dus heb je inkopen gedaan of heb je een redelijke handtas bij je dan moet die ook in je trolley of weekendtas passen.