Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ontdek jouw droomvakantie bij Sentido Hotels & Resorts

Speciale Hotel info gevonden door TicketSpy Sammy  (Amsterdam)

SENTIDO is speciaal gemaakt voor mensen die de ultieme rust zoeken. Het zijn Hotels en Resorts over de hele wereld. Ze staan bekend om hun prachtige locaties en rustgevende opmaak, maar nog meer om de vriendelijkheid en persoonlijke service. SENTIDO heeft meer diensten dan de meeste resorts of hotels.

Ze doen er écht alles voor om jouw vakantie bijzonder te maken. Voorbeelden van speciale diensten zijn de extra lange ontbijttijden, de holiday conciërge en het SENTIDO ‘Holiday Plus’ programma wat je helpt om op een leuke en ontspannende manier je lichaam en geest op te laden. 

De verschillende extra’s en wat deze nou precies inhouden zetten wij hier voor je op een rijtje!

Heerlijk ontbijten tot 12 uur

Omdat het om een rust vakantie gaat zijn deze ontbijttijden net even iets anders dan op de meeste vakanties. Waar je normaal om 9.00 uit je bed moet racen, omdat het ontbijt om 9.30 sluit, kan je bij SENTIDO heerlijk tot de middag in je bed blijven liggen. Het ontbijt sluit namelijk pas om 12.00. Ja dat zie je goed! Eindelijk blijven liggen totdat jij ZELF wakker wordt in plaats van die rotwekker die afgaat op je vakantie.

Het wordt nog beter… Het eten is namelijk ook nog een heerlijk! Niet alleen het ontbijt, maar al het eten van SENTIDO is vers en van goede kwaliteit. Heb je een probleem met het eten? Ben je bijvoorbeeld op dieet, vegetarisch of allergisch? Geen probleem, je hoeft het alleen maar even aan de kok door te geven en er wordt iets voor je geregeld!

Holiday conciërge 

De holiday conciërge is jouw persoonlijke aanspreekpunt deze vakantie. Ten eerste geeft hij antwoord op alle vragen die jij je maar kan bedenken. Kan je iets niet vinden? Of is er ergens iets mis? Hij is de persoon waar je moet zijn. Ten tweede kan hij je veel tips geven over de omgeving of over het hotel zelf. Zo weet hij welke plaatsen het leukst zijn, welke markten je moet bezoeken en welke excursies je niet mag missen! Als laatste mag je ook naar hem toe komen voor speciale verzoeken, dan gaat hij voor je kijken of het geregeld kan worden. 

Pillow Menu

Een menu van kussens?! Ja, een menu van kussens. Ondanks dat alle hotels willen zorgen voor ontspanning en het wegnemen van je zorgen, komt het toch nog belachelijk vaak voor dat je op een hard bed ligt met een kussen waarvan je nog dagenlang last van je nek hebt. DAT STOPT HIER! Bij SENTIDO willen ze dat je van ieder mogelijk moment van je vakantie geniet, dat is inclusief een goede nachtrust. Daarom hebben zij verschillende kussens waar je zelf uit kan kiezen, waarna je geen nacht meer slecht zal slapen. 

Holiday Plus Activities

Dit is de speciale formule van SENTIDO: een hoop verschillende activiteiten voor verschillende behoeftes. Het zijn drie verschillende programma’s waar je de activiteiten kan doen die jij wil. Deze activiteiten zullen je vakantie omtoveren in een geweldige ervaring. Dit zijn de drie programma’s die SENTIDO aanbiedt:

BODY & MIND

Met het Body & Mind programma zul je fit blijven op een hele relaxte manier. De eerste activiteit die dit programma aanbiedt is de SENTIDO Daybreak. Dit is een combinatie van Thai Chi, Yoga en Pilatus op rustgevende muziek. Hier kan je je dag mee beginnen op het strand of bij het zwembad. De tweede activiteit is de SENTIDO Aqua Fit, wat bestaat uit een leuke ervaring in het water voor iedereen die van fitness, plezier en vitaliteit houdt. Dit vindt plaats op in het zwembad met leuke muziek. Als laatste is er het SENTIDO Sexy Six Pack. Deze activiteit is een training programma voor je buik enje rug. Zo rust je uit en blijf je nog fit ook!

CULTURE & PEOPLE

Het Culture & People programma gaat erom dat je de omgeving en mensen om je heen leert kennen. Ook dit programma kent drie activiteiten. De eerste activiteit is de SENTIDO Discovery Walk, waar je via wandelingen langs het strand, de dorpen en de markten, de cultuur en de natuur van de omgeving leert kennen.

De tweede activiteit is de SENTIDO Cooking Session, waar je geïntroduceerd wordt met de geheimen van de locale keuken en ook zelf mag gaan koken. De laatste activiteit in dit programma is onze persoonlijke favoriet: WIJN PROEVEN! Met de SENTIDO Local Wine Tasting krijg je de kans om de beste wijnen te proeven van de regio.

FAMILY AND KIDS 

Dit programma bestaat meer voor kinderen, maar ouders kunnen hier zeker van meegenieten. Zo is er iedere avond een Mini Disco, zoals het hoort! Hier kunnen kinderen hun zang en danstalent laten zien aan de vele gasten van het hotel. Daarnaast is er ook SENTIDO Creative, waar kinderen hun persoonlijke vakantie souveniers kunnen maken.

Als laatste is er een SENTIDO Kids Rally, die kinderen van verschillende leeftijden meeneemt met een ontdekkingsreis door het hele hotel. Waar ze verschillende spellen spelen, zodat de kids niet meer kunnen verdwalen!


Maar hoe kan ik nu kiezen?

Aangezien SENTIDO super super veel Hotels en Resorts heeft kan het best moeilijk zijn om daar een keuze tussen te maken. Om deze reden heeft SENTIDO een speciaal lijstje gemaakt met de verschillende hotels die ze hebben en waar deze hotels op focussen. Ze hebben vier categorieën hotels, namelijk:

SUN & BEACH

Ook al kan SENTIDO niet bepalen of de zon schijnt of niet, wel kunnen zij jou vertellen of ze dicht bij het strand zitten. Speciaal voor de mensen die aan het strand of heel dichtbij het strand willen liggen zijn er de Sun & Beach hotels in Zuid-Europa, Noord-Afrika en Thailand. 

ADULTS ONLY

Deze hotels zijn speciaal ontworpen voor koppels en single reizigers vanaf 16 jaar of ouder. Hier kan je vredig verblijven in de relatief kleinere hotels met persoonlijke service. 

WELLNESS

De geweldige Welness Hotels nodigen je uit om te relaxen en weg te dromen. Je kan kiezen uit veel verschillende behandelingen die jou de kans geven om bij te komen van de stress van het normale leven in prachtige omgevingen.

SPORT

Als je naast relaxen toch nog meer wil ondernemen biedt SENTIDO ook nog meerdere sporten aan. Wat ze het meest aanbieden is golven, fietsen, duiken en snorkelen, maar daarnaast zijn er ook mogelijkheden als surfen, zeilen, waterskiën, tennissen of yoga.

 Ben je overtuigd en weet je zeker dat dit jouw volgende vakantie wordt? Kijk dan snel verder!