Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Op naar de zon! Mallorca €119, Girona €99, Montpellier €79, Kos €219

Deal gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Dag nummer 11 van de megasale van Transavia. Inmiddels zijn bijna alle bestemmingen wel voorbij gekomen en heb je een ruime keuze gehad uit prachtige steden die perfect te boeken zijn voor een lekkere citytrip. Vandaag echter wat andere plekken! Kos, Mallorca, Girona en Montpellier zijn vandaag voordelig afgeprijsd.

Mallorca is natuurlijk iedereen bekend. Het prachtige eiland in de Middelandse zee met haar brede grote stranden en leuke dorpjes waar je lekker kan rondstruinen, shoppen of uit eten kan gaan. Mallorca heeft nog een gezicht: Het binnenland van dit grote eiland biedt veel meer dan alleen zon, zee en strand! Huur dus een auto en ga de hort op! Veel plezier!

Kos, een leuk eiland vlakbij Turkijke. Een bestemming die je niet vaak in de uitverkoop ziet omdat het voornamelijk een bestemming is die altijd samen met hotels verkocht wordt. Vandaag echter niet en kan je je eigen vakantie samenstellen. Check dus wat leuke hotels en boek die trip naar dit prachtige eiland waar je zeker bent van zon en plezier!

Girona is een stad met karakter. Een prachtige stad aan een riviertje met het typische Spaanse straatbeeld. Kleine steegjes, kaartspelende oude mannen en lekkere terrasjes. Vergeet ook vooral de enorme cathedraal op de heuvel niet. Een flinke klim naar boven maar met een adembenemend uitzicht als je er eenmaal bent.

Het vliegveld van Montpellier ligt dichter bij de zee dan de stad zelf, maar dat niets af aan deze gateway tot de prachtige zuid Franse kust. Bezoek Beziers, met haar eigenaardige kanalen en sluizen of ga lekker relaxen op het strand bij Agde. Shoppen? Bezoek dan Montpellier. Of combineer bovenstaande tips tot een topvakantie!

Vanaf Eindhoven:

Vanaf Rotterdam:

Vanaf Amsterdam:

Wanneer boeken: tot en met vrijdag 5 april 2013 (07:59), maar op=op!

Wanneer reizen: tussen 5 april en 30 juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia