Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Op tijd boeken is voordeel pakken! Tunesië vanaf €290

Een kameel in Tunesië

Vakantiedeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Vaak worden de late of extra vroege boeiers flink beloond voor hun gedrag in de vorm van goedkopere reizen. Ook dit keer is dat absoluut het geval en kan je een 8 daagse zonvakantie naar Tunesië al boeken vanaf €290! Liever all inclusieve? Voor slechts €24 zit je een resort verderop en kan je goed genieten van de gratis maaltijden en drankjes.

Tunesië staat al een lange tijd garant voor prachtig weer, hagelwitte stranden, veel watersportmogelijkheden, lekker eten en een enorm lange historie. Met haar bruisende onderwaterleven is het een duikersparadijs en kun je genieten van een prachtig onderwaterleven. Wanneer de zon ondergaat transformeert mening badplaats zich in een mooi plek aan het water om lekker te borrelen en te relaxen. Zeker de moeite waard om eens te boeken, en met de onderstaande prijzen is dit een prima wintersport vervanger!

Zet alvast in je agenda dat je in januari een weekje vrij neemt, in die periode vindt je namelijk de allerlaagste prijzen naar de zon! Ook op andere data kun je natuurlijk ook reizen, maar op dat moment worden prijzen wel ietsje anders. Kijk daarom eens goed rondt zodat je zeker weet dat je de beste prijzen pakt.

De hotels in deze deal zijn allemaal verschillend, in grootte, locatie en het aantal sterren. Ook de vertrekdata zijn verschillend, ook in oktober en november is deze aanbieding te boeken. We hebben daarom een kleine selectie gemaakt maar voor het beste overzicht klik je gewoon door naar de algemene overzichtspagina die je hier kan vinden.

  • El Mouradi Palm Marina **** Vanaf €290 (Vertrek in januari)
  • El Mouradi Club Kantaoui **** All Inclusive. Vanaf €320 (Vertrek in januari)
  • Golf Residence ****. Vanaf €320 (Vertrek in oktober)
  • Marabout ****. Vanaf €338 (Vertrek in augustus)
  • Monastir Center ****. All Inclusive. Vanaf €345 (Vertrek in oktober)

Wanneer boeken: zo snel mogelijk

Wanneer reizen: Per hotel zijn de vertrekdata verschillend, kijk daarom op de overzichtspagina

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link