Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Opnieuw sale bij Transavia! Bologna €69, Kopenhagen €69, Madrid €69, Napels €79.

 

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Misschien is de Transavia deal naar Kaapverdië toch net iets te ver voor je, gelukkig hebben ze ook voor de kortere afstand ‘perfect deals’!

Afgelopen winter hadden we al een aantal van deze bestemmingen getoond en nu krijg je ze opnieuw voor je kiezen. Voordeel is wel dat je nu gebruik kunt maken van de zomerdienstregeling en dus keuze hebt uit veel meer vluchten.

Deze week zijn vier bestemmingen afgeprijsd, waaronder Kopenhagen. De plek waar de hit serie van dit moment, Borgen, zich afspeelt. Met in de hoofdrol onder andere de blonde, sexy maar helaas onverstaanbare Birgitte Hjort Sørensen.

Ook dit keer is het vertrek vanaf een regionale luchthaven. In dit geval gaat het om Eindhoven. Goed bereikbaar met zowel de trein als auto, overzichtelijk met korte rijen en een snelle afhandeling. Even een hapje en een drankje doen is er wel prijzig, dus neem wat mee van huis. Zo begint je vakantie in ieder geval redelijk goedkoop.

Hou er rekening mee dat Transavia een toeslag hanteert voor het meenemen van je koffer. Daarnaast moet je ook betalen voor service aan boord. In ruil daarvoor zorgt Transavia ervoor dat je voor weinig op reis kan. Geen koffer nodig betekent goedkoper vliegen, handig toch?

Wanneer boeken: voor 12 februari 07:59, op=op

Wanneer reizen: maart 2013

Minimum verblijf / Maximum verblijf: geen

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Kosten ruimbagage: 1 koffer of rugzak van 15/20/23kg is €20/€30/€50 per retourvlucht

Beschikbare stoelen checken: via onze directe link met Transavia