Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Super! Overnachten op Schiphol & 14 dagen parkeren €69

Slapen, parkeren en vliegen

Hotel + parkeerdeal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Afgelopen weekend gaf Kras een leuk cadeau weg als je een boeking maakte. 1 nacht slapen in het Mercure hotel en gedurende je hele vakantie gratis parkeren.

Mocht je deze deal gemist hebben, of gewoon niet bij Kras hebben geboekt, dan is deze aanbieding er eentje om zeker te overwegen.

Bij TravelBird kun je profiteren van een zeer gunstige hotelkamer in het vrij nieuwe Park Inn Schiphol hotel met inbegrip van 14 dagen parkeren. Een handige shuttle service brengt je naar en van Schiphol. Ook dat is bij de prijs inbegrepen plus wifi op je kamer.

Het ontbijt is exclusief maar gelijk bij te reserveren als je dat wilt voor €14,95 per persoon. Handig als je in de ochtend gaat vliegen en niet met een lege maag op pad gaat. Eigenlijk is er maar 1 nadeel, en dat is dat je deze aanbieding alleen vandaag nog kunt kopen (tot 23:59).

  • 1 nacht Park Inn Hotel Schiphol + maximaal 14 dagen parkeren + wifi €69

Wanneer boeken: alleen vandaag 5 juni 2013

Wanneer overnachten: op heel veel data in 2013

Beschikbare kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met TravelBird

TicketSpy zegt: momenteel is er een ware parkeer oorlog gaande op Schiphol. De luchthaven wordt bestookt met parkeer-concurrenten die allemaal goedkoper dan Schiphol willen zijn. Daarnaast komen er steeds meer nieuwe hotels in de omgeving bij die een graantje willen meepikken. Goed voor jou als reiziger dus om heel voordelig je reis aan te vangen.