Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Park, sleep ’n fly! 14 dagen parkeren + hotel + wifi €62.50

Slapen, parkeren en vliegen

Hotel + parkeerdeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Bij TravelBird kun je profiteren van een zeer gunstige hotelkamer in het vrij nieuwe Park Inn Schiphol hotel met inbegrip van 9, 14 of 21 dagen parkeren. Een handige shuttle service brengt je naar en van Schiphol. Ook dat is bij de prijs inbegrepen plus wifi op je kamer.

Het ontbijt is exclusief maar gelijk bij te reserveren als je dat wilt voor. Handig als je in de ochtend gaat vliegen en niet met een lege maag op pad gaat. Eigenlijk is er maar 1 nadeel, en dat is dat je niet precies weet tot wanneer deze aanbieding te boeken is, ondanks de informatie op de site van de aanbieder hebben we gemerkt dat je een dag later ook gebruik kunt maken van deze aanbieding.

  • 1 nacht Park Inn Hotel Schiphol + 14 dagen parkeren + wifi €62,50

Wanneer boeken: nu! op=op

Wanneer overnachten: op heel veel data tot en met 31 maart 2014

Opmerking 1:  de genoemde prijs is exclusief €20 reserveringskosten!

Beschikbare kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: momenteel is er een ware parkeer oorlog gaande op Schiphol. De luchthaven wordt bestookt met parkeer-concurrenten die allemaal goedkoper dan Schiphol willen zijn. Daarnaast komen er steeds meer nieuwe hotels in de omgeving bij die een graantje willen meepikken. Goed voor jou als reiziger dus om heel voordelig je reis aan te vangen.