Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Party hardy op Ibiza vanaf €119! Maar ook Verona €89, Biarritz €99 en Budapest €99.

Deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam) Foto: Simon Welsch (CC)

Alleen partyen op beats van dj Tiesto of Afrojack is Ibiza al lang niet meer! Tegenwoordig kan je Ibiza beter zien als 1 van de meest hippe plekken van het Middenlandse zee gebied. Waar je ook naartoe gaat, Ibiza is beter! Het prachtige ongerepte binnenland met grote villa’s of toch relaxen bij een prettige exclusieve beachclub. Ibiza heeft het!

Ook Verona, de stad van Romeo en Julia is mooi afgeprijsd. Bezoek vooral het straatje waar deze scene zich zou hebben afgespeeld en vergaap je daarna aan de prachtige steegjes en enorme pleinen in deze stad. Niet vergeten dat het hier ook nog eens heel prettig weer is!

Om te surfen kan je naar Biarritz, maar ook om aan het strand te liggen, lekker te winkelen of om te genieten van het binnenland. Ons advies blijft altijd: huur een auto! Want hiermee kan je zoveel meer! Zuidwest Frankrijk hoort wat ons betreft tot 1 der topregio’s van Europa!

Last but zeker nog least, is ook Budapest vandaag afgeprijsd. Helaas niet tijdens het Sziget festival in Augustus, maar wel in de lentemaanden. De moment dat deze stad flink uitpakt. Met vele openluchtfeesten en festivals is deze cultuur bom een must om te bezoeken!

Vanaf Eindhoven:

Vanaf Rotterdam:
Vanaf Amsterdam:
Wanneer boeken: tot en met maandag 8 april 2013 (07:59), maar op=op!
Wanneer reizen: tussen 5 april en 30 juni 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia