Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Proberen: Albanië zonder hotel €307, met hotel €260

Ticketdeal gevonden door Ticketspy Max (Amsterdam)

Miss Albania 2012 heet Ersela Kurti. Ze is 22 jaar en doet binnenkort mee met de Miss World verkiezingen die op 28 september 2013 in Jakarta in Indonesië worden gehouden.

Naast deze mooie dame is Albanië zich steeds meer en meer in de kijker aan het zetten als nieuwe vakantiebestemming. In navolging van landen in de omgeving als Macedonië, Montenegro en Bulgarije.

Ooit voor de rest van wereld vrijwel afgesloten en nu geheel open. Alles staat nog in de kinderschoenen en daarom is het zo mooi en interessant om een dergelijk land nu al te bezoeken voor half Europa er al een bezoek aan heeft gebracht.

Bij Arke kun je van een Ticket + Hotel deal gebruik maken tegen zeer lage kosten. Sterker nog, je krijgt bijna €50 korting op je ticket als je er voor kiest om gratis in een hotel met dagelijks ontbijt te verblijven in de badplaats Dürres. Net als in vele andere plaatsen langs de Adriatische kust vind je er diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd. Waarom niet gewoon een keer proberen?

  • Los ArkeFly ticket naar Tirana €307
  • ArkeFly ticket naar Tirana + Hotel Elba + dagelijks ontbijt + transfer luchthaven-hotel v.v. €260

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, laatste stoelen/kamers voor deze prijs

Wanneer reizen: vertrek op 13 mei 2013 (andere data tegen een kleine toeslag)

Duur van het verblijf: 8 dagen/7nachten

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg

Beschikbaarheid checken en reserveren: via onze directe link met Arke

TicketSpy zegt: de vlucht van Amsterdam Schiphol naar Tirana duurt ongeveer 3,5 uur. Wil je een stoel met extra beenruimte in ArkeFly’s Comfort zone dan betaal je maar €5 meer per enkele reis. Gewoon doen is ons advies om heel wat prettiger te arriveren.