Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Pure schoonheid! Enjoy your Berlin Citytrip vanaf €99

Berlijn is altijd leuk!

Easydeal gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Een lekkere citytrip om de scherpe randjes van het drukke leven te vergeten voor een lage prijs klinkt als muziek in onze oren! Als de bestemming dan Berlijn is en de prijs voor je hotel + extra’s nog geen €100 is dan zijn wij om!

Jarenlang verscheurd door de verdrietige Berlijnse Muur, het Communisme en de Duitse Tweedeling is Berlijn nu zo’n 25 jaar weer 1 stad, zonder grenzen en zonder verdriet, maar met enorme verschillen! De prachtige Communistische architectuur, de imposante straten en natuurlijk de pracht en schoonheid van die mix maken Berlijn tot een hele bijzondere en mooie stad!

In het luxe Steigenberger Hotel zit je op loopafstand van de Kurfurstendam en verblijf je in een luxe Executive Room, veel luxer dan dit gaan we het niet voor je maken, maar als bonus komt er natuurlijk nog een heerlijk ontbijt buffet bij, mag je van alle wellness gebruik maken en heb je een late checkout, dus die laatste avond kun je flink losgaan!

TIP: Een treinticket naar Berlijn is er al vanaf €39

Liever vliegen? Check dan de voordelige tickets via de oranje knop

2 nachten in Berlijn in het Steigenberger Hotel Berlin 5***** + ontbijt + wellness + late checkout €99

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op=op!
  • Wanneer reizen: op vele verschillende data in september, oktober, november en december 2014 en januari, februari en maart 2015
  • Operator: Travelbird
  • Reserveringskosten: €20 per boeking
  • Betalen: met Ideal, Mastercard en Visa