Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Saldi Europa, stijlvol met Alitalia.

Ticket deals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) 

Ook in Italië is het tijd voor saldi, oftewel; Sale! 

Alitalia heeft namelijk een groot aantal bestemmingen in zowel Centraal en Zuid Europa als daarbuiten zeer laag geprijsd. Een overstap in Milaan of Rome maakt onderdeel uit van je vliegreis. Ook hier gaat het om een Flash Sale. Onderstaande tabel bevat alle bestemmingen, waarvan we er een paar bijzondere voor je hebben belicht:

Belgrado – De hoofdstad van Servië. Getipt als één van de mooiste stadscentra in de Balkan. Deze stad ademt een heerlijke vibe uit, welke ’s nachts doorvloeit in het nachtleven wat het beste van Europa schijnt te zijn. In plaats van Ibiza moet je dus eigenlijk hier naar toe. Als was het alleen al omdat je voor maar 115 dinar (€1) al een halve liter bier hebt!

Yerevan – Een stad in de Caucausus. De hoofdstad van Armenië. Totaal onbekend bij de Nederlander en daarom een paradijs voor de avonturier, of de persoon die gewoon heel goedkoop een hele mooie stad wil bezoeken. Zowel Aziatische als Europese invloeden kunnen je er aantreffen, wat het een prima citytrip bestemming maakt.

Tirana – De hoofdstad van Albanië. Het land in de Balkan wat zich jarenlang heeft gesloten voor de meeste buitenlanders. Inmiddels heeft de wereld deze ongerepte streek ontdekt en is Tirana het nieuwe Saint Tropez van Europa! Zelf onderzoeken hoe het er is? voor maar €189,- vlieg je ernaartoe.

 

BestemmingPrijs
Istanbul€179,-
Belgrado€169,-
Boekarest€169,-
Malta€179,-
Tiblisi€249,-
Sofia€169,-
Tirana€189,-
Yerevan€249,-
Athene€179,-
Casablanca€229,-
Cairo€249,-

Wanneer boeken: tot en met 18 december 2012

Wanneer reizen: van 7 januari tot en met 25 april 2013

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23kg is inbegrepen

Flying Blue: 25%

Boeken: natuurlijk via onze directe voordeel-link met Alitalia