Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Scandinavië in met Norwegian vanaf €96.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Melanie (Amsterdam)

Al voor minder dan €100 een weekendje naar Scandinavië is wel een fijn idee. Als je dan ook nog meerdere bestemmingen kan kiezen dan kan de lol voor ons niet op! Prijsvechter Norwegian heeft in de lente en zomermaanden nog voldoende stoelen vrij voor aantrekkelijke prijzen.

Kopenhagen, de stad aan het water met kleurige pakhuizen langs de kade biedt een breed scala aan activiteiten. Of het nu een bezoek is aan de zeemeermin op de steen, een bezoek aan de nieuwe haven “Nyhavn”, lekker shoppen in Strøget of een achtbaan pakken in Tivoli, het wereldberoemde pretpark midden in Kopenhagen.

Ook Oslo ligt binnen handbereik want met een dagelijkse vlucht is deze stad binnen zo’n 1,5 uur te bereiken. Ga op bezoek in het Kon Tiki museum en zie hoe de Noormannen de wereld verkenden. Of ga lekker eten in de buurt rond het centrale stadsplein. Wij vinden Oslo een heerlijke bestemming en gelukkig kan je nu voor weinig geld die kant op.

Stockholm is de hoofdstad van Zweden, het land geroemd om haar liberale beleid en blonde vrouwen. Toch heeft Stockholm veel meer!  Musea, paleizen en prachtige parken. Tel daarbij op dat het in de zomermaanden prima weer is en je weet wat je volgende bestemming zou kunnen zijn!

Wanneer boeken: nu

Wanneer reizen: van april tot en met oktober 2013. Beschikbaarheid in zomermaanden (juli/augustus) is zeer beperkt.

Handbagage: 1 stuk met een maximale afmeting van (LxBxH) 55x40x23 cm en een gewicht van 10 kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak van maximaal 20kg kost je €18 per retourvlucht

Drankjes en snacks: tegen betaling aan boord verkrijgbaar (je kunt met euro’s betalen)

Boeken: via de website van Norwegian

TicketSpy university zegt: Norwegian is een trouwe klant bij het Amerikaanse Boeing waar ze toestellen van het type 737 kopen. De nieuwste vliegtuigen zijn voorzien van het nieuwe “Sky Interior” waar je van meer ruimte, meer licht en meer comfort kan genieten. Tel daarbij op dat je ook nog gratis wi-fi aan boord hebt en je reis begint goed!