Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Secret Super Deal: €75 korting op alle KLM en Air France tickets buiten Europa

Korting, korting. korting!

Ticket deal gevonden door TicketSpy friend Johan (Keulen)

Niet alleen in Nederland maar ook in tal van andere landen hebben we connecties om jou elke dag hele scherpe ticket & travel deals te kunnen tonen.

Johan hielp ons op het spoor met een bijzonder goede actie die door Air France in Duitsland wordt aangeboden. Primair gericht op de Duiste leden van het Flying Blue programma, daarentegen een aanbod die ook voor niet leden geldt. Alhoewel het absoluut geen kwaad kan om direct gratis FB lid te worden.

Wat omvat de deal die ze bedacht hebben voor de Duitse markt? Nou een topper, want op alle Air France (en ook KLM) vluchten naar een bestemming buiten Europa geven ze je €75 korting. Ongeacht of het nu een voordeel ticket is of een duur Business Class exemplaar. Zij willen hun FB leden heel graag de komende maanden in hun vliegtuigen verwelkomen en dat mag wat kosten.

Het is ondenkbaar dat ze dit ook hier in Nederland of Frankrijk gaan doen, want thuis proberen ze altijd om de ticketprijzen zo hoog mogelijk te houden. Het mooie van dit aanbod is trouwens dat alle tickets in aanmerking komen. Dus niet alleen met vertrek vanuit Duitsland. Is Amsterdam, Parijs of Brussel Airport je vertrekhalte? Het kan allemaal met korting!

Belangrijk: de korting geldt per boeking. Ben je met meerdere passagiers, maak dan voor iedere reiziger een aparte boeking!

Lees hieronder de instructie van Johan hoe jij van dit mazzeltje gebruik kan maken.

  • Klik om naar de juiste Air France pagina te gaan hier
  • Selecteer je plaats van vertrek, de bestemming en de gewenste reisdata
  • Selecteer de vluchten waar je mee wilt vliegen
  • Belangrijk: vul na de passagier gegevens op dezelfde pagina bij  de vraag ‘Verfügen Sie über einen Vorteilscode?’ onderstaande cijfer/letter-reeks in
  • FLYAF13389
  • Druk onderaan deze pagina op ‘Preis neu berechnen
  • Rond je boeking af door de tickets te betalen met een creditcard (€15 kosten per passagier, Ideal is niet mogelijk)

Dat is alles om er gebruik van te kunnen maken. Doe het wel snel want Air France kan altijd in no time bepalen om deze actie vroegtijdig stop te zetten of de voorwaarden te veranderen (in het nadeel van niet in Duitsland woonachtige passagiers)

Zin gekregen om nog meer op je reis te besparen? Bezoek dan ook de site van Hotelscombined voor voordelige hotels, door de Consumentenbond getipt!

Wanneer boeken: tot en met 31 augustus 2013

Wanneer reizen: geldig op alle boekbare data

Beperking: alleen van toepassing op tickets naar bestemmingen buiten Europa met een minimale ‘kale’ ticketprijs van €250

Opmerking: Air France hanteert in dit geval geen reserveringskosten

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via deze speciale voordeel-link

TicketSpy zegt: je kunt op de pagina die we gelinkt hebben ook voor de Engelse taal kiezen in plaats van Duits of Frans. Like & share deze deal met anderen!