Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Singapore Airlines Indonesië Flash: 3 bijzondere steden voor €640

Het magische Borobudur

Ticketdeals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Tickets naar Jakarta en Medan zijn wel regelmatig voor een goede prijs te vinden en ook Bali schiet hier en daar wel eens met een lekkere korting voorbij. Dat geldt daarentegen niet voor heel veel andere bestemmingen binnen Indonesië. In dat geval laten de vliegmaatschappijen je flink betalen.

Omdat Singapore Airlines extra vluchten aanbiedt vanuit Singapore naar de ‘Gordel van Smaragd’ betekent dat veel vrije stoelen die ze graag verkocht willen hebben. Daarom zijn er nu een drietal interessante steden in de aanbieding. Uiteraard kun je aan boord gewoon genieten van de verfijnde service waar Singapore Airlines bekend om staat.

Wanneer boeken: tot en met 31 oktober 2013

Wanneer reizen: tussen 3 november en 5 december 2013, tussen 17 januari en 10 april 2014 en tussen 28 april en 21 juni 2014

Minimum verblijf: 6 dagen Maximum verblijf: 1 maand

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 20kg is inbegrepen

Opmerking: de vluchten naar Yogjakarta beginnen vanaf 24 november 2013

Betaling via: Visa, Mastercard en American Express (heb je geen creditcard boek je ticket dan hier)

TicketSpy zegt: Als je via de website van Singapore Airlines boekt betaal je geen reserveringskosten en kosten voor gebruik van je creditcard. Zo kan het dus ook! Bij de meeste online travel agents betaal je al gauw €25-50 meer voor dezelfde boeking. Heb je in Azië toch weer wat extra vakantiegeld tot je beschikking.