Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Slaap bij de Hilton’s met korting tot 40%.

Paris Hilton

Hotel deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Elk jaar biedt Hilton in de meerdere keren een goede actie. De zakelijke reizigers komen dan in grote aantallen bij hun over de vloer en dat betekent veel lege kamers die beschikbaar zijn voor vakantiegangers. Voor jou een uitgelezen kans om voordeliger luxe te overnachten.

Ook Hilton HHonors leden komen aan hun trekken want alle verblijven leveren je Miles & Points op. Dat betekent punten sparen voor gratis overnachtingen in het Hilton en onder andere Flying Blue mijlen voor KLM vluchten. Voorwaarde is wel dat je eerst lid dient te worden van het Hilton programma om de Flying Blue mijlen te kunnen scoren.

Dus welk hotel wordt het voor jou de komende maanden? Het aanbod is groot genoeg want veel hotels in Europa en het Midden Oosten doen met deze actie mee. Gewoon even checken dus! Bekijk in het bijzonder de hotels die gelijk ontbijt in de kamerprijs aanbieden. Daar boek je extra voordeel mee.

Wanneer boeken: Europa tot en met 2 september 2013, Midden Oosten tot en met 30 september 2013

Wanneer reizen: Europa tot en met 30 december 2013, Midden Oosten tot en met 3 oktober 2013

Opmerking: je betaalt je hotelkamer met je creditcard

Beschikbare kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: ook de Nederlandse Hilton en Doubletree Hotels doen met deze actie mee. Lekker voor een paar dagen weg in eigen land.