Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Swiss biedt €51 ticket korting via een omweg.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

De weinig schreeuwende, eerder rustig en weloverwegende, vliegmaatschappij Swiss heeft momenteel weer een redelijk goede voucher actie.

Als je namelijk voor het einde van de maand mei een voucher koopt krijg je een bonusbedrag om te besteden aan een vliegticket. Dit soort waarde verhogende promoties kom je niet zo heek vaak tegen. Dat is ook de reden dat we hem vandaag aan je voorleggen.

Voucher 1 koop je voor €269 maar je krijgt een waarde van €300 en voucher 2 koop voor €349 en  daarvoor ontvang je een waarde van €400.

Niet verkeerd dus, maar er zitten wel een paar voorwaarden aan:

  • De voucher is in te wisselen tot en met 30 juni 2013
  • De voucher is geldig voor vluchten die vertrekken en terugkomen tussen 26 augustus 2013 en 31 maart 2014
  • Per boeking mag je slechts 1 voucher inwisselen en wel voor 1 persoon (dus dient de ticketprijs altijd hoger of gelijk te zijn aan €300 resp. €400!)
  • Kies je voor vluchten die een lagere waarde hebben dan de voucher dan vervalt het restbedrag
Kortom een paar regels die duidelijk in het voordeel van de airline is, maar je kan ook anders denken. Vlieg je inter-continentaal en ben je toch van plan om met Swiss te vliegen dan ontvang je gratis een korting van €31 of €51. Weinig maatschappijen die hun dat na doen.
Nu alleen hopen dat de ticketprijzen voor de herfst en de winter de komende weken scherp geprijsd zijn om extra voordeel te behalen!
Klik hier voor de speciale Swiss voucher actie
TicketSpy zegt: korting is altijd leuk, maar let bij deze actie wel goed op dat je alleen tot juni 2013 kunt boeken. Swiss biedt op dit moment relatief weinig scherpe tarieven. Check dus eerst welk ticket je op het oog hebt en koop daarna pas de voucher. Deze krijg je na aankoop gelijk toegezonden via de mail.