Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Tax free shoppen in Boston met Icelandair €475.

Ticketdeal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Het mooie van de staat Massachusetts, met de hoofdstad Boston, is dat het kopen van kleding en schoenen er het meest voordelig is binnen de Verenigde Staten. Op ieder kledingstuk welke maximaal US$ 175 bedraagt hoef je geen tax te betalen. Dat scheelt al snel gemiddeld 7-8% vergeleken met andere Amerikaanse staten.

Alleen daarom al de moeite waard om er een keer heen te gaan in plaats van een weekendje New York bijvoorbeeld.

Maar als je flink wilt winkelen dan heb je ook een riante bagagelimiet nodig voor de terugreis naar Nederland. Laat Icelandair je die nu net kunnen bieden. Bij hun mag je 2 koffers met een maximaal gewicht van 23kg elk vrij inchecken. Kortom 46 kg aan nieuw gekochte spullen voor het komende voorjaar, zomer, of als je later reist zelfs de herfst en de winter.

In de buurt van Boston, ritje van 30 minuten met de huurauto, liggen de Wrentham Village Premium Outlets. Een shopping mall met ruim 150 winkels. Daar een dagje heen gaan is zeker de moeite waard. En heb je meer tijd nodig, dan kun je om de hoek in diverse hotels zoals het Holiday Inn, Motel 6, Marriott, Hilton en vele anderen overnachten. De kamerprijzen zijn zeer gunstig.

Kijk op de site van de outlet mall voor kortingscoupons om thuis al uit te printen. Niet vergeten om deze mee te nemen voor nog meer voordeel.

  • Boston €475

Wanneer boeken: tot en met 26 februari 2013

Wanneer reizen: april, mei, september, oktober, november 2013

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: 2 koffers of rugzakken met en maximaal gewicht van 23kg elk

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze link met Icelandair

TicketSpy zegt: De outlet store biedt aan 55+ers elke dinsdag 10% extra korting bij diverse winkels. Even goed plannen levert dus nog meer voordeel op. Om hiervoor in aanmerking te komen is het tonen van je paspoort bij iedere aankoop verplicht.