Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Ticket boeken? Niet doen!

Info door TicketSpy David (Amsterdam)

Niets beter dan de komende feestdagen. Lekker met familie of vrienden bij de kerstboom en gezellig aan het kerstdiner.

In de dagen er na gaan veel mensen traditie getrouw op zoek naar het invullen van de vakantie(s) voor het komende jaar. De reisgidsen zijn opgehaald bij het reisbureau, de online ticket aanbieders staan al gereed op de tablet en dan…

Lekker op de bank

Ticket kopen maar zou je denken, want de beste aanbiedingen moet je natuurlijk vroeg boeken. Hierbij geldt weg=weg en op=op, tenminste dat is wat de reiswereld je wil doen geloven.

Soms is dat inderdaad zo. Met name als het gaat om de periode waarin de schoolvakanties plaats gaan vinden. Maar tijdens alle andere dagen en maanden kunnen vakanties en ticketprijzen enorm in prijs schommelen. Daarnaast hanteren de vliegmaatschappijen veelvuldig de prijzenknop. Wat wil dat zeggen? Ze weten dat op bepaalde momenten veel mensen (particulieren) steevast op zoek gaan naar vliegtickets. Dat is gedurende en rondom de weekeinden. Bovendien tijdens de feestdagen als kerst, pasen, pinksteren, hemelvaart en oud & nieuw.

Wie juist dan een tarief opzoekt komt uit op hogere bedragen. Stel dat je nu op de dinsdag of woensdag erna gaat speuren, dan zijn vaak de prijzen weer een stukje gezakt.

Wanneer wel boeken

Vandaar dat we je willen vertellen dat de komende weken niet de meest geschikte momenten zijn om Economy Class vliegtickets te gaan kopen. Heb dus gewoon nog heel even geduld. Begin januari beginnen de echte prijsstunts weer naar honderden bestemmingen wereldwijd. Uiteraard laat TicketSpy je direct weten welke kortlopende specials er beschikbaar zijn. Mocht er hier of daar in de tussentijd toch nog een voordelig exemplaar in de markt wordt gezet dan melden we dat gelijk.