Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

TicketSpy Only Deal: Valet Parking Schiphol met 50% korting!

Valet parking

Travel deal gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Luxe parkeren op Schiphol is over het algemeen vrij kostbaar. Logisch want je kunt gewoon doorrijden tot aan de vertrekhal, daar staat een vriendelijk iemand klaar om je sleutels in ontvangst te nemen en je loopt gelijk naar de check-in. Bij terugkomst staat je auto dan weer praktisch voor je gereed zonder tijd kwijt te zijn met het zoeken.

Dat moet alleen toch een heel stuk voordeliger kunnen hadden wij in gedachten en wat blijkt, het kan! Als je gebruik maakt van Euroland Parking’s Valet Service krijg je de komende maanden 50% korting op alle kosten. En met alle kosten bedoelen we niet alleen het parkeren zelf maar inclusief eventuele optie’s die je er graag bij wilt hebben.

Een superaanbod vinden wij die het leven van de vliegpassagiers weer een heel stuk aangenamer maakt zonder veel kosten te hoeven maken. Voorwaarde is wel dat je tijdens het reserveren een kortingscode gebruikt, alleen dan betaal je maar de helft. Jij mag drie keer raden hoe de korting heet!

Wanneer reserveren: tot en met 31 december 2013

Wanneer parkeren: tot en met 31 december 2014

Kortingscode: ticketspy (kleine letters invoeren tijdens het reserveren)

Opmerking 1: lees altijd de voorwaarden over het aanbieden van je auto op Schiphol

Opmerking 2: de korting geldt niet voor Shuttle Parkeren en Combi Parkeren

Betaling via: Ideal en creditcard

TicketSpy zegt: Euroland Parking heeft sinds kort een nieuw management en heeft gelijk haar dienstverlening verbeterd. Met onze kortingscode parkeer je nu het voordeligst luxe op Schiphol!