Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

TicketSpy onthult: Ryanair retour tickets nu goedkoper te boeken op een andere website

Ticket nieuws gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Je zou denken dat de vluchten van Ryanair het voordeligst te boeken zijn op de site van Ryanair zelf. Dat is ook meestal het geval, maar we vonden onlangs een manier om via een omweg extra korting te krijgen op dezelfde stoelen.

Hoe het werkt? Hiervoor dien je naar de Franse travel site GoVoyages te gaan. Daar kun je gewoon alle vluchten van Ryanair selecteren, dus ook die vertrekken vanaf Eindhoven, Groningen en Maastricht.

De truc is om in het Franstalige gedeelte van de website te blijven. Daarna betaal je met een American Express kaart (en selecteer deze ook in het menu) want die geeft nu namelijk extra korting en wel met euro’s tegelijk. Boeken doe je bij GoVoyave, kies niet voor een andere ticket agent die eventueel wordt genoemd. Alleen op deze wijze kom je in aanmerking voor nog goedkopere vliegtickets. Bovendien geldt de korting alleen bij een retourvlucht en niet op basis van een enkele reis.

Wees wel snel met boeken want deze acties zijn altijd weer weg voor je er erg in hebt. Succes alvast met zoeken, vergelijken en boeken!

Geen American Express kaart? Check dan deze aanbieding!