Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

TicketSpy vandaag 6 maanden actief daarom tijd voor taart!

Appeltaarten aangeboden door TicketSpy friend Titus (Alkmaar)

Afgelopen maandag mochten we de 5.000e liker van TicketSpy op Facebook verwelkomen en vandaag is het opnieuw feest. We zijn namelijk al een half jaar actief met dagelijkse updates over de meest scherpe ticketdeals.

In de zomer van 2012 zijn we op het idee gekomen om een blog te beginnen welke updates geeft over hoe je geld kunt besparen op je vliegtickets. En dat is nu juist waar alles hier bij ons om draait. Heel simpel eigenlijk.

Zo eenvoudig maar doeltreffend dat TicketSpy volger Titus ons maandagavond een mail stuurde. Hij wilde, in zijn ogen, een klein bedrag doneren voor onze inspanningen die we verrichten. Voor ons een groot compliment, maar het geld wilden we niet in eigen zak steken. Daarom kwam hij met het idee om taarten van de HEMA in te zetten.

Titus sponsort 20 appeltaarten om weg te geven onder de TicketSpy Facebook likers vandaag. Dat wil zeggen er liggen 20 cadeaukaarten bij ons klaar om te verloten. Ben jij een winnaar dan kun je met deze kaart een gratis en lekkere taart bij de HEMA bij jou in de buurt afhalen.

Het enige wat je hoeft te doen is de post op Facebook liken. Vanavond trekken we dan de 20 winnaars die kunnen gaan smullen van een prima appeltaart. De slagroom dien je nog wel even zelf op te kloppen. Vergelijk het maar met onze werkwijze bij TicketSpy. Wij zoeken naar aanbiedingen en jij kunt deze daarna zelf boeken. Lekker easy en nu dus ook tasty!