Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Tijdelijke uitverkoop! West Coast USA €549, Orlando zelfs €379

San Fransisco

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam) 

In oktober en april veranderen in de luchtvaart altijd veel dingen! In deze periode veranderen de luchtvaartmaatschappijen namelijk van zomer- naar winterschema. Vaak komen er nieuwe bestemmingen bij en verdwijnen bestemmingen tot ze een half jaar later weer tevoorschijn komen. Je ziet bijvoorbeeld dat Transavia begint met vliegen naar Chambery en Insbruck terwijl bestemmingen als Toulon en Montpelier weer van stal worden gehaald.

Ook ArkeFly past haar schema in de wintermaanden aan waarbij we zien dat de frequenties naar de Carribische Eilanden omhoog gaan terwijl de verbinding met steden aan de Amerikaanse westkust even in de ijskast worden gezet. Om de laatste stoelen te vullen zijn de prijzen nog een klein tikje lager gezet dat normaal. Wat ons betreft reden genoeg om ze even mee te nemen in een update.

UPDATE: Ook Orlando is met €379 zeer scherp afgeprijsd! Boek deze ook via onze directe link

Liever een volledige vakantie naar de westkust boeken? Dat is meestal voordeliger dan een los ticket! Kijk daarom ook eens bij het voordelige aanbod van ticket + hotel pakketten. Ook hier betaal je slechts €525 voor een leuke fly & drive Los Angeles. Ook andere combi’s naar de westkust zijn zeer voordelig geprijsd, boek deze dan ook via onze directe voordeel-link.

Wanneer boeken: Zo snel mogelijk want op=op

Wanneer reizen: de laatste weken van oktober 2013

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: een tas of rugzak van maximaal 25kg

Opmerking: er gelden aanvullende reserveringskosten tussen de €15 en @22,50 per boeking

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: kies voor Comfort Seats tijdens je reis naar Amerika. De toeslag is redelijk en je vliegt een stuk prettiger.