Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Topper met Etihad: Sydney & Melbourne vanaf €758

Ticketdeal gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Vanochtend konden we de Etihad Tokyo deal melden, nu is Australië aan de beurt met 2 bestemmingen. De prijzen zijn een heel stuk lager dan wat we gewend zijn. Hier in Nederland hebben we de magische ‘€999’ bodemprijs waarbij een enkele airline een paar tientjes goedkoper is.

Etihad doet daar nog een schep bovenop. Leuk om te weten is dat je vanaf Amsterdam eerst met KLM naar Abu Dhabi vliegt, daar stap je over op een modern toestel van Etihad richting Down Under.

Ook nu geldt dat je je reis aanvangt in Amsterdam en terug dient te vliegen op Londen Heathrow of Düsseldorf. Een constructie die goed te doen is, helemaal als je op terugreis met de hogesnelheidstreinen van NS Hispeed weer naar Nederland komt. Of met easyJet vanuit Londen.

  • Sydney  & Melbourne vanaf €758 

Wanneer boeken: tot en met 14 mei 2013

Wanneer reizen: tot en met 30 juni 2013

Vertrek vanaf: Amsterdam Terug op: Londen Heathrow of Düsseldorf

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30kg

Beschibkare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link met Etihad  

TicketSpy zegt: het boeken van deze tickets vergt wat aandacht. Kies eerst in het zoekscherm voor de optie ‘meerdere vluchten’. Vul dan bij vlucht 1 Amsterdam naar Sydney of Melbourne in en bij vlucht 2 Sydney of Melbourne naar  Londen Heathrow of Düsseldorf. Blijf zoeken naar de data die deze lage prijs bieden. Terug op Londen vliegen is trouwens goedkoper!