Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Toscane voor het hele gezin in de zomer €229 + kids <13 GRATIS en 3t/m 5de persoon 50%

Hoteldeal gevonden door TicketSpy Nikki (Apeldoorn)

Het is alweer bijna tijd voor de zomervakantie en dat moet gevierd worden. Een heerlijke week naar het prachtige Toscane voor het hele gezin, dat wil toch iedereen? Bij ons begonnen de oren helemaal te klapperen, wanneer we zagen dat je per persoon €229 betaald, maar kinderen onder de 13 jaar zijn gratis en de 3de, 4de én 5de persoon vanaf 13 jaar verblijven voor 50%. Zijn jouw oren ook niet meer te houden?

Toscane is één van de mooiste plekken van Italië. Je hebt er een prachtig uitzicht over de bergen, veel culturele waarden, maar ook niet te vergeten de lekkere keukens en uitgestrekte wijngaarden. We hebben het vast allemaal al wel eens gezien in de films, waar ze lekker met scooters rond toeren. Dit is zeker een aanrader, want wat is het leuk om meer van de omgeving te zien.

Natuurlijk willen de kinderen ook dolle pret beleven, daarom zijn er bij je appartement twee zwembaden, maar is er ook volop sport & fun te beleven. Hier zijn de kids zeker wel even zoet mee: Tennissen, paardrijden, biljarten, trekker rijden, trampoline springen en er kunnen fietsen gehuurd worden. Naast alle leuke dingen die er voor de kids te doen zijn, is je appartement ook nog eens fantastisch authentiek Toscaans.

Toscane + 7 Nachten Appartement Castiglionchio + wijnproeverij €229

  • Wanneer boeken: zo snel mogelijk want op=op
  • Wanneer reizen: Vertrekken op 4 juli 2015, andere data tegen een meerprijs
  • Vanaf : Op basis van eigen vervoer
  • Opmerking 1: Prijzen gelden voor twee persoon, 3 t/m 5de persoon 50% en onder de 13 jaar gratis
  • Opmerking 2 : Prijzen zijn vanaf
  • Reserveringskosten: €20,- per boeking
  • Betalen: Ideal(gratis), Mastercard ,Visa en Paypal