Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Transavia is ook ver spotgoedkoop: Dubai €260, Kaapverdië €255

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Iris (Amsterdam)

Transavia mag deze week dan wel Spanje in het zonnetje zetten, vergeet niet dat ze ook al de vluchten voor het winterseizoen 2013-2014 klaar hebben staan.

En wie ver op tijd kan boeken mag genieten van hele lage prijzen. Zelfs zo laag dat ze nog goedkoper zijn dan de tarieven die we het afgelopen winterseizoen zijn tegen gekomen. Wie prijsbewust is kiest daarom nu al voor Transavia, echt goedkoper zal het denken wij niet meer worden.

Beide bestemmingen liggen op ongeveer 5-6 uur vliegafstand vanaf Amsterdam. Omgerekend betaal je maar €20-25 per uur dat je in de lucht hangt. Gewoon krankzinnig eigenlijk, maar het kan blijkbaar dus profiteer er maar gerust van zolang deze prijzen gelden.

Eenmaal in Dubai kun je in de maanden november, februari en maart gunstig hotels boeken. Check de prijzen maar even op je gemak bij , Hotelopia of en je hebt een leuke reis om maandenlang naar uit te kijken.

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op

Wanneer reizen: oktober/november 2013 t/m maart 2014

Vertrek vanaf: Amsterdam

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Ruimbagage: je 1e stuk van 15/20/23kg kost €10/€15/€25 per enkele vlucht

Beschikbare stoelen checken en reserveren met korting: via onze directe voordeel-link met Transavia

TicketSpy zegt: we merken dat de airlines steeds vaker hun vluchten al in een zeer vroeg stadium aan de man willen brengen. Soms zitten daar zeer goede deals bij, zoals deze van Transavia. Bedenk wel dat er nog een hele lange tijd tussen boeken en reizen zit. Overweeg dan ook om een annuleringsverzekering aan te schaffen of je huidige reisverzekering hiermee uit te breiden. Dat kan wellicht ooit van pas komen.