Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Transavia stunts: Kopenhagen €45, Berlijn €60, Bologna €40

Ticketdeals gevonden door TicketSpy Ingmar (Amsterdam)

Dat je voor een tientje kan vliegen met Transavia is leuk. Maar vrijwel iedereen wil ook weer terug naar huis en dan is het enige wat telt de uiteindelijke totale ticketprijs. Deze week voldoet de dochter van Air France-KLM helemaal aan die wens.

De mensen op het hoofdkantoor van Transavia op Schiphol-Oost zijn deze week druk in de weer om de nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven airport flink te promoten. Het schijnt dat dit de nieuwe thuisbasis wordt voor een aantal vliegtuigen uit hun vloot. Niet zonder reden want Ryanair en Wizz hebben er ook al aardig wat vluchten ondergebracht. Qua aantal bijna gelijk aan Transavia, maar hevige concurrentie is altijd goed voor liefhebbers van goedkope tickets.

Dit alles zorgt er wel voor dat Eindhoven opeens in de spotlights staat en als één van de meest voordelige Nederlandse airports kan worden betiteld. Wat op Schiphol niet kan, structureel lekkere lage tarieven, is op de Noord-Brabantse luchthaven juist wel mogelijk. Op naar het zuiden dan maar om de komende maand even flink te profiteren van wat Transavia te bieden heeft.

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op

Wanneer reizen: in de maand maart en begin april 2013

Minimum verblijf / Maximum verblijf: geen

Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 10kg

Kosten ruimbagage: 1 koffer of rugzak van 15/20/23kg is €20/€30/€50 per retourvlucht

Beschikbare stoelen checken: via onze directe voordeel-link met Transavia

TicketSpy University zegt: Dit is typisch een voorbeeld van een airline die nieuwe vluchten start en in het begin te maken heeft met een hele voorraad lege stoelen. Deze willen ze maar wat graag verkopen, maar om passagiers aan te trekken dienen ze qua prijs zeer diep te gaan. Vliegen voor €10 kan ook eigenlijk helemaal niet, maar dat is altijd nog beter dan met een 3/4 leeg toestel het luchtruim kiezen. Plus komt Transavia erg gunstig in de media. Haar marketing afdeling mag wat ons betreft een welverdiende slagroomtaart ontvangen!