Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Twee weken Phuket iets voor jou? Vlucht + Hotel + Wifi & meer €717

Thaise stranden

Ticket + Hotel deal gevonden door TicketSpy Max (Amsterdam)

Als ik aan Thailand denk dan kijk ik met plezier terug aan Phuket. Dit mooie tropische vakantieparadijs heeft van alles te bieden. Stranden, watersport, tochten over het eiland of met de boot en natuurlijk het nachtleven.

De prijzen zijn er lekker laag voor een drankje en je eten. Heerlijk verse visgerechten aan de beach en grote buckets met koude flessen Singha Beer. Ik ben fan!

Misschien jij ook wel als je er al een keer geweest bent of als je er binnenkort heen vliegt. De aanbieding die ik heb gespot biedt in ieder geval veel waar voor je geld.

Vluchten met airberlin/Etihad, 2 weken genieten van een resort met elke dag een Amerikaans ontbijt, wifi, transfers van en naar de luchthaven en je zit vlakbij de het uitgaansgebied van Banla Road.

Als bonus krijg je ook nog eens een treinkaart van ieder willekeurig station in Duitsland naar Düsseldorf Airport, want daar dien je vanaf te vertrekken. Is dit een Deal or No Deal?

  • Los ticket airberlin/Etihad Phuket €700
  • Ticket airberlin/Etihad Phuket + 13 nachten Hotel K + elke dag ontbijt + wifi + transfer luchthaven – hotel + gratis treinkaart €717

Wanneer boeken: nu (of morgen)

Wanneer reizen: vertrek op 26 september 2013 (meerdere reisdata en reisduren mogelijk tegen andere prijzen, ook andere hotels)

Vertrek vanaf: Düsseldorf

Handbagage: 1 stuk met een maximum gewicht van 7kg

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg

Opmerking 1: er gelden geen aanvullende reserveringskosten

Opmerking 2: liever 1 week? Dat kan vanaf €647

Opmerking 3: ticket + hotel deal geldt indien 2 personen samen reizen

Beschikbare stoelen en kamers checken en reserveren: via onze directe voordeel-link

TicketSpy zegt: profiteer momenteel van veel overcapaciteit op de Duitse vliegmarkt. Even een kleine omweg maken betekent honderden euro’s per persoon besparen!