Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

Uit met de pret! Vanaf oktober 2014 ga je betalen voor je koffer bij KLM

Travel info gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

Vorig jaar wisten we je als eerste in Nederland min of meer te melden dat KLM de koffertoeslag ging introduceren. Iedereen moest voor vluchten binnen Europa €15 per koffer gaan betalen om hem in te mogen checken. Dat gold voor een online aankoop, op de luchthaven zelf werd het bedrag €30 per koffer. Natuurlijk allemaal per enkele reis.

Uitzondering werd er gemaakt voor Flying Blue leden. Ook voor wie het laagste niveau had te weten de Ivory card. Vele malen hebben we je al op onze site genoemd dat ook dit voordeel slechts van korte duur zou zijn. Vandaag kunnen we je noemen dat ook de Ivory leden per 1 oktober 2014 de portemonnee moeten gaan trekken voor de koffer. Gelukkig wel met een korting van 50% op de tarieven, dus betaal je maximaal €7,50 of €15 per koffer per enkele reis.

Kortom, zo’n 75-80% van alle KLM passagiers gaan er dus per oktober op achteruit. Er is een foefje om hier onderuit te komen. Boek je je tickets voor 1 oktober 2014, dan mag je je koffer ook na deze datum kosteloos inchecken als Ivory deelnemer.

Ook nu weer durven we gerust een voorspelling te doen dat het binnen afzienbare tijd ook betalen wordt voor je koffer op vluchten buiten Europa. Die stap is dan nog maar een kleine voor de airlines, maar wel eentje die al lang op het wensenlijstje van ze staat!

Koop voor 1 oktober 2014 je KLM Europa Tickets!

  • Wanneer betalen: vanaf 1 oktober 2014
  • Wanneer reizen: vanaf 1 oktober 2014
  • Waarheen geldig: op vrijwel alle vluchten binnen Europa
  • Uitzonderingen: Flying Blue Silver, Gold en Platinum leden betalen geen toeslag
  • Gewicht ruimbagage: maximaal 23kg (Economy Class)