Oeps !!
nicky-paniek-300x300

Grote kans dat deze deal niet meer beschikbaar is.

Bekijk actuele Deals

of Check hem toch

United wacht niet op KLM en start MEGA USA Flash: New York €495, L.A. €571, Las Vegas €531, Miami €517

USA Flash

Ticket deals gevonden door TicketSpy David (Amsterdam)

De eerste grote luchtvaartmaatschappij kiest nu al eieren voor haar geld en neemt stelling. United is de airline die niet wil wachten tot KLM hopelijk met de Werelddeal Weken zal starten en daarom begint ze eerder met de verkoop van stoelen met korting.

En dat doet ze gelijk op heel veel bestemmingen in Amerika en Canada tot en met Hawaii aan toe. Zeker weten dat ze hiermee heel veel Amerika & Canada gangers blij zullen maken. Laten we hopen dat KLM zich ook in deze strijd zal mengen. Wij denken van wel gezien de lange boekingsperiode die United hanteert. Maar we kunnen natuurlijk niets garanderen.

Groot voordeel van United, vinden wij, is dat ze nog steeds 100% Mileage Plus Frequent Flyer mijlen geven. Ook op deze voordelige tickets. KLM schenkt je er 25%, maar ja dan heb je aan boord wel films met ondertiteling.

Dus welke bestemming wordt het voor jou komend najaar en gedurende de winter van 2013/2014? De ‘Friendly Skies’ van United zijn er klaar voor in ieder geval. Een Open Jaw is toegestaan, dus heen op Los Angeles en terug vanuit San Francisco of Las Vegas. Maar ook heen op Miami en terug vanuit Tampa of Orlando is geen enkel probleem.

Heb je een huurauto nodig? Kijk dan naar het aanbod van Alamo en kies voor een wagen met Gold pakket (hoef je je geen zorgen meer te maken over extra en onverwachte toeslagen).

Gelijk een hotel boeken? Klik hier voor de beste hotelprijsvergelijker waarmee je echt kunt besparen!

Wanneer boeken: tot en met 6 september 2013, op=op!

Wanneer reizen: tussen 20 augustus en 18 december 2013 + tussen 25 december 2013 en 1 januari 2014 + tussen 7 januari en 31 maart 2014

Vertrek vanaf: Amsterdam

Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag Maximum verblijf: 3 maanden

Handbagage: 1 stuk met een ongelimiteerd gewicht

Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximum gewicht van 23kg

Opmerking 1: er gelden aanvullende reserveringskosten (Tip: via onze directe voordeel-link betaal je het minst!)

Opmerking 2: United verkoopt deze tickets niet via haar eigen website. Je kan alleen boeken via een selecte groep travel agents

Opmerking 3: er zijn minder tot geen stoelen beschikbaar in augustus, september en de 1e helft van oktober 2013

Beschikbare stoelen checken en reserveren: via onze directe voordeel-link of bij vliegtickets.nl, wtc.nl, vliegwinkel.nl, cheaptickets.nl, atp.nl

TicketSpy zegt: United werkt tussen Europa en Noord Amerika innig samen met Lufthansa, Swiss, Austrian, Brussels Airlines en SAS. De kans bestaat dat je vlucht voor dezelfde prijs met een overstap in Europa wordt uitgevoerd. Let daar goed op tijdens het boeken.